ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Cyprus Airways: Κληρώνει δωρεάν εισιτήρια σε επιβάτες της κατά τη διάρκεια των γιορτών

Cyprus Airways: Κληρώνει δωρεάν εισιτήρια σε επιβάτες της κατά τη διάρκεια των γιορτών

Δωρεάν πτήσεις στους επιβάτες που ταξιδεύουν με τα αεροσκάφη της κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, προσφέρει η Cyprus Airways.

Σε γραπτή ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι «κάθε μέρα, οι επιβάτες που ταξιδεύουν σε επιλεγμένες πτήσεις της Cyprus Airways, έχουν αυτόματα την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κλήρωση, με βάση τον αριθμό της θέσης τους και να κερδίσουν πτήσεις για να ταξιδέψουν τον επόμενο χρόνο».

Ο Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ανέφερε ότι «με τη συγκεκριμένη ενέργεια θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την τεράστια υποστήριξή τους το 2022. Χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε πετύχει φέτος τόσο αξιοσημείωτα αποτελέσματα».

Πρόσθεσε πως «η εορταστική περίοδος είναι η εποχή για να επισκεφθεί το κοινό φίλους και οικογένεια και η Cyprus Airways το κάνει πιο εύκολο προσθέτοντας πτήσεις και προορισμούς. Εργαζόμαστε πολύ σκληρά για να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας και να φιλοξενούμε όλο και περισσότερους επιβάτες στις πτήσεις μας το 2023» κατέληξε ο κ. Sies.

Σημειώνεται ότι «η κλήρωση εν πτήση θα συνεχιστεί για όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Υπολογίζεται ότι πάνω από 50 εισιτήρια μετ' επιστροφής θα προσφερθούν τις επόμενες τρεις εβδομάδες».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top