ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίνει μάχη ο 6χρονος Νικόλας - «Το βάρος του έχει πέσει στα 14 κιλά» - Οι προσευχές μας μαζί του

Δίνει μάχη ο 6χρονος Νικόλας - «Το βάρος του έχει πέσει στα 14 κιλά» - Οι προσευχές μας μαζί του

Μάχη με τον καρκίνο και την υγεία του δίνει ο μικρός Νικόλας όπου για 3η συνεχόμενη χρονιά περνά τις γιορτές στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την οικογένεια του όπως αναφέρεται σε ανάρτηση «Πριν από ένα μήνα ο Νικόλας άρχισε να χάνει την όρεξή του και σταμάτησε να τρώει. Παραπονιόταν για πόνους στο στομάχι και δεν μπορούσε καν να πιει νερό. Αυτό χειροτέρεψε με την πάροδο του χρόνου και όταν πήγαμε στο νοσοκομείο περιμένοντας να ξεκινήσουμε το νέο κύκλο της θεραπείας του, οι γιατροί μας είπαν ότι δεν μπορούν να ξεκινήσουν θεραπεία μέχρι να καταλάβουν τι συμβαίνει με το στομάχι του »

Οι γιατροί εντόπισαν ιο στο στομάχι του μικρού Νικόλα, ο οποίος χάνει συνεχώς βάρος και έχει φτάσει στα 14 κιλά

«Το γενναίο μας αγόρι, δυστυχώς, έχασε πάρα πολλή βάρος. Το βάρος του έχει πέσει στα 14 κιλά, και κοιμάται όλη την ώρα. Οι γιατροί του έδωσαν αμέσως ηλεκτρολύτες και του έδιναν τροφή μέσω των σωλήνων του. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο Νικόλας έχει ιό στο στομάχι. Λόγω του ότι μετά την μεταμόσχευση του μυελού των οστών, ο Νικόλας μας έχει ένα απίστευτα αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, το σώμα του δεν μπορεί να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις. Αυτός ήταν κι’ ένας από τους κύριους κινδύνους για τους οποίους προειδοποιηθήκαμε από τους γιατρούς όταν έκανε τη δεύτερη μεταμόσχευση μυελού των οστών τον Αύγουστο. Οι γιατροί δεν μπορούν να δώσουν αντιβιοτικά καθώς πρόκειται για ιό και όχι για βακτηριακή λοίμωξη».

Δείτε ολοκληρωμένη την ανάρτηση- ενημέρωση της οικογένειας του μικρού Νικόλ

Οι ευχές μας και η προσευχή μας , ο μικρός Νικόλας να επιστρέψει γερός και δυνατός μέσα από αυτή την μάχη

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top