Πρωτιά για τον Λούη Πατσαλίδη την παραμονή Πρωτοχρονιάς - Οι τηλεθεατές επέλεξαν τον Alpha

Πρωτιά για τον Λούη Πατσαλίδη την παραμονή Πρωτοχρονιάς - Οι τηλεθεατές επέλεξαν τον Alpha

Με το...δεξί μπήκε η χρονιά για τον Λούη Πατσαλίδη και τον Alpha, αφου το τηλεοπτικό κοινό τους έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη για να περάσουν μαζί τους την Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις τηλεθέασης, το εορταστικό Λούης Night Show έφτασε στο σύνολο μέχρι 25,8% και στο δυναμικό κοινό μέχρι 27,3!

Ο μοναδικός stand up comedian κατάφερε ακόμη μία χρονιά να... παρασύρει τους Κύπριους τηλεθεατές στους ρυθμούς του! 

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής απολαύσαμε τον πιο troll-μονόλογο που έφερε μαζί του όλα τα ευτράπελα του 2022, καυτές ατάκες, αλλά και βίντεο που αποκάλυψαν πολλά. Στη συνέχεια όλα τα σπίτια θυμήθηκαν τις παλιές καλές εποχές των 80's και 90's.με τις μουσικές επιλογές του Τεύκρου Νεοκλέους και της παρέας του. 

Λούης είναι μόνο ένας και σαν αυτόν... κανένας!

Η σχέση... εξάρτησης του Λούη Πατσαλίδη με το τηλεοπτικό κοινό δεν μπορεί πλέον να αλλάξει, αφού ο παρουσιαστής αποτελεί την μοναδική και σίγουρη επιλογή για την απόλυτη ψυχαγωγία. 

Σε άκρως ικανοποιητικά ποσοστά κινήθηκε και η εορταστική εκπομπή "Πρωτοχρονιά στο σπίτι μας" με την Χριστιάνα Αριστοτέλους, που φιλοξένησε καλεσμένους από Κύπρο και Ελλάδα. 

Θέμης Αδαμαντίδης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και Γιώργος Παπαδόπουλος, μας ξεσήκωσαν με τις επιτυχίες τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE