Έκλεψαν 190 περιστέρια αξίας 1.500 ευρώ – Χειροπέδες σε 3 άτομα πέρασε η Αστυνομία

Έκλεψαν 190 περιστέρια αξίας 1.500 ευρώ – Χειροπέδες σε 3 άτομα πέρασε η Αστυνομία

Εκατοντάδες περιστέρια είχαν στην κατοχή τους τρία νεαρά άτομα τα οποία συνελήφθηκαν χθες βράδυ από την αστυνομία Λεμεσού. Τα περιστέρια, τα οποία φέρονται να είχαν προηγουμένως κλαπεί, εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι νεαροί.

Τα περιστέρια εντοπίστηκαν όταν μέλη της αστυνομίας σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο στην περιοχή Γερμασόγειας.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρεις νεαροί αλλοδαποί. Ο οδηγός είναι αιτητής πολιτικού ασύλου, οι επιβάτες όμως δεν είχαν έγγραφα που να δείχνουν τη ταυτότητά τους και έτσι συνελήφθηκαν για έλεγχο στοιχείων.

Από έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο 190 περιστέρια αξίας 1500 ευρώ, εκ των οποίων τα 51 ήταν ήδη νεκρά. Οι τρεις νεαροί φέρονται να παραδέχθηκαν ότι είχαν κλέψει τα περιστέρια από υποστατικό στο Πισσούρι, έτσι τέθηκαν υπό κράτηση.

Αφού υπέδειξαν το χώρο από τον οποίο έκλεψαν τα περιστέρια, οδηγήθηκαν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού, όπου τέθηκαν υπό τριήμερη κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Ο Μακρόν είπε στον Ερντογάν πως η πρόοδος στα ευρωτουρκικά περνά από Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Ο Μακρόν είπε στον Ερντογάν πως η πρόοδος στα ευρωτουρκικά περνά από Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε την Πέμπτη πως ενημερώθηκε στις Βρυξέλλες από τον Γάλλο ομόλογό του, Εμανουέλ Μακρόν, σε σχέση με τη συνομιλία που αυτός είχε για το Κυπριακό με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ, και εξέφρασε ικανοποίηση για το γεγονός πως ο κ. Μακρόν επεσήμανε ότι η ουσιαστική πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις περνά μέσα από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE