ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστοφίδης: «Εκτοξεύει» πυρά σε Προδρόμου και Αβέρωφ – «Φορτώνουν δικές τους ευθύνες στο ΑΚΕΛ»

Χριστοφίδης: «Εκτοξεύει» πυρά σε Προδρόμου και Αβέρωφ – «Φορτώνουν δικές τους ευθύνες στο ΑΚΕΛ»

«Εκτοξεύει» και πάλι πυρά ο Επικεφαλής Τομέα Παιδείας του ΑΚΕΛ και βουλευτής, Χρίστος Χριστοφίδης σε Προδρόμου και Αβέρωφ τονίζοντας ότι "φορτώνουν δικές τους ευθύνες στο ΑΚΕΛ"

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση:

Με χθεσινή του δήλωση ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου χρησιμοποιεί μια πρόνοια της νομοθεσίας στο νόμο για την επέκταση της προδημοτικής εκπαίδευσης, την οποία ψήφισε ο ίδιος και το κόμμα του και καταψήφισε το ΑΚΕΛ, για να κινδυνολογήσει ότι τάχατες απαγορεύεται στα παιδιά της προδημοτικής να πηγαίνουν σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία. Επαναλαμβάνουμε: την πρόνοια αυτή της νομοθεσίας την υπερψήφισε ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και το κόμμα του και την καταψήφισε το ΑΚΕΛ. Και όπως ο ΔΗΣΥ ενημέρωνε την Επιτροπή Παιδείας, με τη συγκεκριμένη πρόνοια συμφωνούσε και ο Υπουργός Παιδείας.

Αυτή την πραγματικότητα την παραδέχτηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο από το βήμα της Βουλής ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Χάρης Γεωργιάδης κάνοντας αναφορά για «σφάλμα» του Κόμματος του. Η ουσία είναι μία: Η κυβέρνηση της οποίας ο κ. Νεοφύτου θέλει να αποτελέσει τη συνέχεια της, σε ένα ρεσιτάλ προχειρότητας και ανικανότητας, μετέτρεψε το θέμα της επέκτασης της υποχρεωτικής προδημοτικής εκπαίδευσης, με το οποίο συμφωνούμε όλες οι πολιτικές δυνάμεις, σε ένα απίστευτο αλαλούμ. Η προσπάθεια των κυρίων Αβέρωφ Νεοφύτου και Πρόδρομου Προδρόμου να φορτώσουν τις δικές τους ευθύνες για τα όσα συνολικά έπραξαν και για την πρόνοια στην νομοθεσία που οι ίδιοι στήριξαν σε άλλους, και ιδιαίτερα στο ΑΚΕΛ που ήταν το μόνο κόμμα που την καταψήφισε, αποτελεί μνημείο προπαγάνδας και προσπάθειας παραπλάνησης των πολιτών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

«Τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της υγείας εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαιρετίζοντας εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων των Ασθενών, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι οι μεταρρυθμίσεις αναμένονται σύντομα, μαζί με σειρά νομοθετημάτων που βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top