Γέρνει προς Γιαννέφσκι ο Ρομό!

Γέρνει προς Γιαννέφσκι ο Ρομό!

Όπως έγραψε το Themasports χθες, η Λαμία του Σάββα Παντελίδη (πρώην προπονητή της ΑΕΛ) έχει κοινοποιήσει πρόταση στον Ρομό.

Όμως, μαθαίνοντας στην ΑΕΛ, ότι η ΑΕΚ παρουσιάζεται έτοιμη να απελευθερώσει τον παίχτη, ενδιαφέρθηκε εκ νέου (όπως και πριν 25 μέρες) για την απόκτηση του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.