ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ERMIS AWARDS: GNOMI Integrated Communications και Cyta φέρνουν ξανά στην Κύπρο τον Ερμή

ERMIS AWARDS: GNOMI Integrated Communications και Cyta φέρνουν ξανά στην Κύπρο τον Ερμή

Τα Ermis Awards, ο πιο σημαντικός θεσμός βράβευσης της δημιουργικότητας στην Επικοινωνία στην Ελλάδα, διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΔΕ) και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στην Ελλάδα.

«Είμαστε πανευτυχείς κάθε φορά που κερδίζουμε έναν Ερμή για τη χώρα μας, σε μία διοργάνωση που αφορά μία πολύ μεγαλύτερη και πολύ πιο ανταγωνιστική και απαιτητική αγορά από τη δική μας!» δήλωσε η Μαριάννα Ζερβίδου – Head of Strategy & Creative στη Gnomi Integrated Communications.

Πρόκειται για μία δουλειά η οποία βραβεύτηκε επίσης με χρυσό στα τελευταία Carob Awards το περασμένο Οκτώβριο - στα ανάλογα δλδ βραβεία δημιουργικότητας στη χώρα μας, που διοργανώνει ο ΣΔΕΚ.

Η συγκεκριμένη δουλειά αφορά το 5G της Cyta – το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ευρώπη, το οποίο μέσω της μηδενικής απόκρισης, έρχεται να ενδυναμώσει την έμπνευση, τη δημιουργία αλλά και την εκτέλεση της μουσικής από μία ομάδα ανθρώπων που βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία στην Κύπρο.

Δείτε το βραβευμένο video εδώ.

Πρωταγωνιστής στο video, είναι o Κώστας Κακογιάννης, ένας από τους πιο σημαντικούς σύγχρονους μουσικούς δημιουργούς της χώρας μας ο οποίος συμβάλλει στην πολιτιστική αναβάθμιση της υπαίθρου, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία σε πολλά ταλαντούχα παιδιά ανά την Κύπρο, να αναδείξουν και να αναπτύξουν το ταλέντο τους. Μαζί λοιπόν με τον στιχουργό Πάμπο Κουζάλη και τους έφηβους μαθητές τους, δημιουργούν εξ’ αποστάσεως με τη βοήθεια της τεχνολογίας και του δικτύου κινητής της Cyta, το 1ο 5G τραγούδι στη χώρα μας.

Ο Μάριος Ιωάννου – Γενικός Διευθυντής της Gnomi Integrated Communications σχολίασε χαρακτηριστικά «Η δουλειά μας έχει διακριθεί στην πολύ σημαντική κατηγορία Digital - Branded Entertainment & Content, η οποία έχει και τους μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης, μιας και το περιεχόμενο αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά σύγχρονα εργαλεία στη φαρέτρα ενός δυνατού brand.

Και επειδή, «it takes more to tango», το ERMIS GOLD αποτελεί το επιστέγασμα μιας εξαιρετικής συνεργασίας ανάμεσα σε Gnomi Integrated Communications, Cyta και Dream Studio με σκηνοθέτη τον Σταύρο Παμπαλλή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top