ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο Σεργίου την πυροβόλησε δυο φορές, αλλά αυτή τον συγχώρεσε: «Με αγαπά και αγαπά τον γιο μας…»

Ο Σεργίου την πυροβόλησε δυο φορές, αλλά αυτή τον συγχώρεσε: «Με αγαπά και αγαπά τον γιο μας…»

Πυροβόλησε δυο φορές με κυνηγετικό όπλο για να την σκοτώσει αλλά αυτή τον συγχώρεσε. Ο λόγος για την Μαργαρίτα Ποβέτκινα, η οποία στις 26 του περασμένου Ιανουαρίου πυροβολήθηκε δις από τον Αγγλοκύπριο Σέργιο Σεργίου στην μπυραρία που ο τελευταίος διατηρούσε στην Πύλα.

Όπως έγινε γνωστό ο Σεργίου καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκιση για απόπειρα φόνου σε βάρος της συζύγου του. Στην ποινή λήφθηκε υπόψιν το γεγονός ότι η Ποβέτκινα τον συγχώρεσε.

Τα λόγια της στο Κακουργιοδικείο Λάρνακας είναι ενδεικτικά: «Δεν έχω οποιοδήποτε παράπονο ή απαίτηση από τον κατηγορούμενο Σέργιο Σεργίου. Συγχώρεσα τον Σέργιο και οι σχέσεις μας σήμερα είναι πολύ καλές. Πηγαίνω στις φυλακές και βλέπω τον Σέργιο και του παίρνω και τον γιο μας βνα τον δει, καθώς επίσης έχω τακτική τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του. Στις φυλακές συζητούμε τα πάντα και προσπαθούμε να δούμε τι πήγε στραβά στη σχέση μας. Ο Σέργιος με αγαπά και αγαπά και τον γιο μας και ελπίζω μετά την αποφυλάκιση του Σέργιου να σταθούμε και να μεγαλώσουμε σωστά το παιδί μας. Θέλω να αφήσω πίσω το παρελθόν και να ξεχάσουμε τις άτυχες στιγμές που περάσαμε μαζί, για να προχωρήσει η ζωή μας».

Τη διαδικασία παρακολούθησαν ελάχιστοι συγγενείς του ζεύγους, ανάμεσα τους η σύζυγος του και η μητέρα του Σεργίου. Η πρώτη αποχώρησε αμίλητη στο άκουσμα της απόφασης, ενώ η δεύτερη ξέσπασε σε λυγμούς, αγκαλιάζοντας σφικτά τον γιο της που προσπαθούσε να την παρηγορήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ένοχος ο 43χρονος Σ.Σ. για απόπειρα φόνου εναντίον της Μολδαβής συζύγου του – Του είχε πει ότι τον απάτησε

Ποινή φυλάκισης εννέα ετών σε 43χρονο για απόπειρα φόνου της πρώην συζύγου του
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Στο Κυπριακό, αλλά και στην υπόθεση του Θανάση αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top