Στην Κύπρο ένας από τους τυχερούς του Τζόκερ - Πόσα κέρδισε και που παίχτηκε το δελτίο

Στην Κύπρο ένας από τους τυχερούς του Τζόκερ - Πόσα κέρδισε και που παίχτηκε το δελτίο

Η τύχη χαμογέλασε σε ένα πρόσωπο στην Κύπρο, αφού ένα από τυχερά δελτία της δεύτερης κατηγορίας παίχτηκαν στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν τέσσερις  επιτυχίες, οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €17.236,36 έκαστη, με το ένα από τα τυχερά δελτία της δεύτερης κατηγορίας να έχει παιχτεί στην Κύπρο και συγκεκριμένα σε πρακτορείο στο Πέρα Χωριό Νήσου στην επαρχία Λευκωσία.

Δείτε πίνακα:

 

Σημειώνεται ότι €2.100.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση την Τρίτης 14/2/2023 μετά το τζακ-ποτ που σημειώθηκε κατά τη διαλογή της 2557ης κλήρωσης του Τζόκερ.

 Υπενθυμίζουμε επίσης ότι οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα την Κυριακή είναι οι 3, 5, 9, 16, 28 και Τζόκερ ο αριθμός 18.

 Δείτε πίνακα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE