Στην Κύπρο ένας από τους τυχερούς του Τζόκερ - Πόσα κέρδισε και που παίχτηκε το δελτίο

Στην Κύπρο ένας από τους τυχερούς του Τζόκερ - Πόσα κέρδισε και που παίχτηκε το δελτίο

Η τύχη χαμογέλασε σε ένα πρόσωπο στην Κύπρο, αφού ένα από τυχερά δελτία της δεύτερης κατηγορίας παίχτηκαν στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν τέσσερις  επιτυχίες, οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €17.236,36 έκαστη, με το ένα από τα τυχερά δελτία της δεύτερης κατηγορίας να έχει παιχτεί στην Κύπρο και συγκεκριμένα σε πρακτορείο στο Πέρα Χωριό Νήσου στην επαρχία Λευκωσία.

Δείτε πίνακα:

 

Σημειώνεται ότι €2.100.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση την Τρίτης 14/2/2023 μετά το τζακ-ποτ που σημειώθηκε κατά τη διαλογή της 2557ης κλήρωσης του Τζόκερ.

 Υπενθυμίζουμε επίσης ότι οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα την Κυριακή είναι οι 3, 5, 9, 16, 28 και Τζόκερ ο αριθμός 18.

 Δείτε πίνακα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Όπλα είπα λέω 

Όπλα είπα λέω