ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Έτρεχε» και δεν έφτανε η Πυροσβεστική - Πήραν φωτιά ξύλινη πέργολα και σκούτερ - Εκτεταμένες οι ζημιές

«Έτρεχε» και δεν έφτανε η Πυροσβεστική - Πήραν φωτιά ξύλινη πέργολα και σκούτερ - Εκτεταμένες οι ζημιές

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το τριήμερο από τις 06:00 της 10ης Φεβρουαρίου 2023 μέχρι και τις 06:00 της 13ης Φεβρουαρίου 2023 ανακοίνωσε ότι ανταποκρίθηκε σε 72 κλήσεις για βοήθεια, 30 πυρκαγιές, 39 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 12ης Φεβρουαρίου 2023 μέχρι και τις 06:00 της 13ης Φεβρουαρίου 2023, ανταποκρίθηκε σε 22 κλήσεις για βοήθεια, 9 πυρκαγιές και 13 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Η ώρα 14:47, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξύλινη πέργολα στη βεράντα ιδιωτικής κατοικίας στην κοινότητα Πέγειας της επαρχίας Πάφου. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 15:10. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, η πέργολα, μία αλουμινένια πόρτα και τρία αλουμινένια παράθυρα της οικίας, υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές. Την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, οι ιδιοκτήτες βρίσκονταν εντός της οικίας χωρίς ωστόσο να κινδυνεύσουν. Η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από πλαστική τσάντα η οποία περιείχε στάχτη τζακιού και είχε τοποθετηθεί σε σωρό από μπρικέτα στη βεράντα της οικίας.

Η ώρα 00:24, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δίκυκλο όχημα τύπου σκούτερ, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στη μέση του δρόμου στη Λινόπετρα, στην επαρχία Λεμεσού. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Νικολάου. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το εν λόγω δίκυκλο υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Θα ακολουθήσει διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς αργότερα σήμερα, σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top