ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λάρνακα: Ξυλοφόρτωσε την κόρη του και τον σύντροφο της - Δεν συμφωνεί με την σχέση

Λάρνακα: Ξυλοφόρτωσε την κόρη του και τον σύντροφο της - Δεν συμφωνεί με την σχέση

Ένας άνδρας 45 χρόνων και μία γυναίκα 34 χρόνων από την Αραδίππου δέχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, επίθεση από τους οικείους της γυναίκας, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 45χρονος από την Αραδίππου κατήγγειλε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου ότι ο ίδιος και η συμβία του 34 χρόνων επίσης από την Αραδίππου, ενώ βρίσκονταν στην οικία τους στην Αραδίππου, δέχθηκαν επίθεση από τον πατέρα, τον αδελφό και συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας.

Ο άνδρας κατήγγειλε επίσης στην Αστυνομία ότι τόσο ο ίδιος όσο και η συμβία του δέχθηκαν απειλές για τη ζωή τους από τους οικείους της 34χρονης.

Σύμφωνα με τον 45χρονο, αιτία της επίθεσης ήταν ο δεσμός που διατηρούσε με την 34χρονη για τον οποίο αντιτίθεται η οικογένεια της.

Ο άνδρας και η γυναίκα διακομίστηκαν στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφεραν εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος τους. Ο 45χρονος και η 34χρονη αφού έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών τα δύο άτομα απολύθηκαν.

Η Αστυνομία εξασφάλισε εντάλματα σύλληψης εναντίον των τριών ατόμων τα οποία συνελήφθηκαν, μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από πτώση λεωφορείου σε ποταμό της Αγίας Πετρούπολης - Δείτε απίστευτα βίντεο

Γιορτή της μητέρας: Κάντε τη μέρα της ξεχωριστή - Προτάσεις για δώρα, από γλυκά μέχρι λουλούδια και κοσμήματα - Φωτογραφίες

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Eurovision 2024: Αυτή η χώρα κέρδισε το βραβείο καλύτερου στίχου - Oι νικητές των προηγούμενων ετών - Δείτε βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top