LIVE: Καταρτίζει τη λίστα με τους υπουργούς και συνεργάτες του ο Νίκος Χριστοδουλίδης

LIVE: Καταρτίζει τη λίστα με τους υπουργούς και συνεργάτες του ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Τη λίστα με τα ονόματα των συνεργατών που θα στελεχώσουν το Υπουργικό Συμβούλιο, ετοιμάζει ο εκλεγμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής ο κ. Χριστοδουλίδης δεν έχει «κλειδώσει» τις αποφάσεις του για τους συνεργάτες του.

Υπενθυμίζεται ότι τις επόμενες μέρες ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα έχει επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς, στους οποίους θα μεταφέρει την επιθυμία για συγκρότηση κυβέρνησης ευρείας κοινωνικής αποδοχής, όπως ήταν η προεκλογική του εξαγγελία.

Δείτε ζωντανά από το ThemaOnline όλες τις εξελίξεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE