Kατερίνα Αγαπητού: Πήγε στον σταθμό αλλά δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή – Τι συνέβη – Βίντεο

Kατερίνα Αγαπητού: Πήγε στον σταθμό αλλά δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή – Τι συνέβη – Βίντεο

Χωρίς την Κατερίνα Αγαπητού ξεκίνησε η σημερινή (14/02), εκπομπή «Alpha Kαλημέρα», ωστόσο η παρουσιάστρια βρισκόταν στον σταθμό.

Το τιμόνι της εκπομπής ανάλαβε ο δημοσιογράφος Νίκος Συμεού, ο οποίος αποκάλυψε πως η παρουσιάστρια βρίσκεται πίσω από τις κάμερες λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «αλλαγή ρόλων σήμερα. Η Κατερίνα είναι μαζί μας, αλλά είναι πίσω από τις κάμερες. Θα βρίσκεται συνέχεια μαζί μας».

Συμπλήρωσε πως: «το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν λέει ολική αφωνία για μερικές μέρες».

Δείτε εδώ την έναρξη της εκπομπής:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE