Άρχισε να τρίζει η καρέκλα του Αβέρωφ Νεοφύτου; - Δείτε βίντεο

Άρχισε να τρίζει η καρέκλα του Αβέρωφ Νεοφύτου; - Δείτε βίντεο

Τον σύντομο οδικό χάρτη μέχρι το στήσιμο εσωκομματικών καλπών και εκλογή του νέου Προέδρου του ΔΗΣΥ, αποφάσισε το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος στη χθεσινή (13/2) συνεδρία του.

Όπως αποφασίστηκε, η επίσημη υποβολή υποψηφιοτήτων θα γίνει στις 21 Φεβρουαρίου και ο προέλεγχος αυτών των υποψηφιοτήτων στις 20 Φεβρουαρίου, ενώ στις 11 Μαρτίου οι Συναγερμικοί θα κληθούν θα εκλέξουν τον ηγέτη της Παράταξης.

Μέχρι στιγμής, υποψηφιότητα εξήγγειλε ο νυν Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ενώ απομένει να διαφανεί εάν θα έχει ανθυποψήφιο ή και ανθυποψηφίους στις 11 Μαρτίου.

Ήδη, πάντως, φαίνεται ότι άρχισε να… τρίζει η καρέκλα του κ. Νεοφύτου, ο οποίος χθες παραλίγο να πέσει κάτω από αυτή, πριν καλά-καλά καθίσει για να δώσει το σύνθημα για την έναρξη της συνεδρίας του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί στο 1.41’:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE