ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε 21χρονο για υποθέσεις διάρρηξης κατοικίας και κλοπών

Χειροπέδες σε 21χρονο για υποθέσεις διάρρηξης κατοικίας και κλοπών

Στη σύλληψη του 21χρονου Στέλιου Δημητρίου, σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, κλοπής από λογαριασμό και κλοπής μοτοποδηλάτου, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 03-11 Φεβρουαρίου, 2023 στην επαρχία Λευκωσίας, προχώρησε η Αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί πως, η Αστυνομία είχε δώσει τα στοιχεία του στη δημοσιότητα, σε μία προσπάθεια εντοπισμού του, κάτι που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (16/2).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top