Αυτός είναι ο απολογισμός της πυρκαγιάς που έπνιξε στους καπνούς την ορεινή Λεμεσό

Αυτός είναι ο απολογισμός της πυρκαγιάς που έπνιξε στους καπνούς την ορεινή Λεμεσό

Τρία δεκάρια ιδιωτικής γης, καλυμμένης με θαμνώδη και άλλη χαμηλή βλάστηση, έκαψε πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 2.50 το απόγευμα στην απόκρημνη περιοχή “Μουγκλός ”, παρά τα Φύλαγρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, η πυρκαγιά που απείλησε το Δάσος Κακόγυρος, τέθηκε υπό έλεγχο στις 4.10.

Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν συνολικά 60 άνδρες του Τμήματος Δασών, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και εθελοντές κάτοικοι της περιοχής, καθώς επίσης το ένα αεροπλάνο του Τμήματος Δασών και τα δύο ενοικιαζόμενα από τη Δημοκρατία ελικόπτερα.

Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές δυνάμεις για την πλήρη κατάσβεσή της και τυχόν αναζωπύρωση.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE