ΚΟΣΜΟΣ

Ο γιος μου έχει καρκίνο! Γιατί έλεγε αυτά τα χοντρά ψέματα μητέρα που έπασχε από κατάθλιψη;

Ο γιος μου έχει καρκίνο! Γιατί έλεγε αυτά τα χοντρά ψέματα μητέρα που έπασχε από κατάθλιψη;

Στα δικαστήρια οδηγήθηκε η μητέρα ενός 6χρονου αγοριού, η οποία σύμφωνα με τον παιδίατρο του μικρού έκανε τους πάντες να πιστεύουν ότι ο γιος της είχε καρκίνο. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ακόμα και ο μικρός είχε πιστέψει ότι έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα στην υγεία του.

Οι γονείς της γυναίκας, οι συνάδελφοί της στη δουλειά και όσοι την συναναστρέφονταν πίστευαν ότι πράγματι ο 6χρονος γιος της είχε καρκίνο και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να την στηρίξουν. Το ζήτημα είναι ότι ο μικρός δεν είχε απολύτως τίποτα παραπάνω από τις συνήθεις παιδικές αδιαθεσίες για τις οποίες η μητέρα του τον πήγαινε στο νοσοκομείο.

Κάθε φορά ο παιδίατρος εξέταζε τον μικρό και αποφαινόταν πως δεν είχε τίποτα σοβαρό. Όμως όλοι οι υπόλοιποι συμπεριλαμβανομένου και του μικρού άκουγαν άλλη ιστορία. Η ιστορία αποκαλύφθηκε όταν ο μικρός είπε στον παιδίατρο πως ξέρει ότι έχει όγκο και ότι η μητέρα του, του είπε ότι πρέπει να πηγαίνουν στο νοσοκομείο για να γίνουν καλά, ο γιατρός ειδοποίησε τις κοινωνικές υπηρεσίες.

Η 33χρονη η οποία είχε χωρίσει πρόσφατα φαίνεται να έπασχε από κατάθλιψη και με αυτόν τον τρόπο προσπαθούσε να τραβήξει την προσοχή όλων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από πτώση λεωφορείου σε ποταμό της Αγίας Πετρούπολης - Δείτε απίστευτα βίντεο

Γιορτή της μητέρας: Κάντε τη μέρα της ξεχωριστή - Προτάσεις για δώρα, από γλυκά μέχρι λουλούδια και κοσμήματα - Φωτογραφίες

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Eurovision 2024: Αυτή η χώρα κέρδισε το βραβείο καλύτερου στίχου - Oι νικητές των προηγούμενων ετών - Δείτε βίντεο



Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ανοιχτά της Ασντόντ το πλοίο Sagamore - Έτοιμες οι πλατφόρμες

Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ανοιχτά της Ασντόντ το πλοίο Sagamore - Έτοιμες οι πλατφόρμες

Το εμπορικό φορτηγό πλοίο Sagamore, το οποίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι Λάρνακας φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, έφτασε ανοιχτά των ακτών της Ασντόντ (18 μίλια βόρεια της Γάζας) όπου βρίσκεται το μηχανοκίνητο σκάφος Roy P. Benavidez, και μεταφόρτωσε τις προμήθειες για να ξεκινήσει η διαδικασία της παράδοσης τους στους Παλαιστίνιους, όταν λειτουργήσουν οι πλατφόρμες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top