Απόδραση κρατούμενου στη Λάρνακα έθεσε σε συναγερμό την Αστυνομία – Σε εξέλιξη έρευνες για εντοπισμό του

Απόδραση κρατούμενου στη Λάρνακα έθεσε σε συναγερμό την Αστυνομία – Σε εξέλιξη έρευνες για εντοπισμό του

Απόδραση κρατουμένου από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (21/2) θέτοντας σε συναγερμό την Αστυνομία, η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, νεαρός που τελούσε υπό κράτηση για κλοπές, κατάφερε να διαφύγει από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας.

Μετά την εξέλιξη αυτή, σήμανε συναγερμός στις Αρχές και αυτή τη στιγμή διεξάγονται έρευνες για εντοπισμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

- Έτοιμος να συναντήσει Τατάρ ο Χριστοδουλίδης – Μεγαλώνει ο κατάλογος με τα ονόματα για το «ισχυρό» Υπουργικό

- Αννίτα: «Να συμπορευθούμε με σύμπνοια και χωρίς διαπληκτισμούς» - «Έκαναν τη δική τους υπέρβαση Αβέρωφ και Χάρης»

- Η συμβολή της 4ήμερης εργασίας στην αύξηση της παραγωγικότητας και στην καλή ψυχική υγεία των εργαζομένων – Τι έδειξε πείραμα
-
Χριστοδουλίδης: «Ένας ισχυρός ΔΗΣΥ είναι ένα αναγκαίο συστατικό και για την δική μας διακυβέρνηση»

- «Αξιοπρέπεια, ευθύνη και ενότητα» - Με τρεις λέξεις ανακοίνωσε ότι δεν διεκδικεί την προεδρία του ΔΗΣΥ ο Αβέρωφ

- Ετοιμάστε και πάλι ομπρέλες – Πότε αναμένονται μεμονωμένες βροχές

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE