Συναγερμός στο Λονδίνο: Εκκενώθηκε η πρεσβεία των ΗΠΑ

Συναγερμός στο Λονδίνο: Εκκενώθηκε η πρεσβεία των ΗΠΑ

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το Λονδίνο αφού λίγη ώρα πριν οι αρχές καλούσαν το προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας να εκκενώσει το κτίριο.

Ήδη στο σημείο έχει φτάσει αστυνομία και πυροσβεστική.

Φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν στο διαδίκτυο από άτομα μέσα στο κτίριο τους δείχνουν να κάθονται στο πατώμα και να μένουν μακριά από τα παράθυρα.

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Ένας μάρτυρας, ο οποίος μένει κοντά στην πρεσβεία και μπορεί να δει το κτίριο από το παράθυρό του, είπε στη MailOnline ότι υπάρχουν ένοπλοι αστυνομικοί και σκύλοι που περιπολούν την περιοχή

 

 

Διαβάστε νεότερη εξέλιξη : Βρετανία: «False alarm» ο συναγερμός στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.