Συναγερμός στο Λονδίνο: Εκκενώθηκε η πρεσβεία των ΗΠΑ

Συναγερμός στο Λονδίνο: Εκκενώθηκε η πρεσβεία των ΗΠΑ

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το Λονδίνο αφού λίγη ώρα πριν οι αρχές καλούσαν το προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας να εκκενώσει το κτίριο.

Ήδη στο σημείο έχει φτάσει αστυνομία και πυροσβεστική.

Φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν στο διαδίκτυο από άτομα μέσα στο κτίριο τους δείχνουν να κάθονται στο πατώμα και να μένουν μακριά από τα παράθυρα.

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Ένας μάρτυρας, ο οποίος μένει κοντά στην πρεσβεία και μπορεί να δει το κτίριο από το παράθυρό του, είπε στη MailOnline ότι υπάρχουν ένοπλοι αστυνομικοί και σκύλοι που περιπολούν την περιοχή

 

 

Διαβάστε νεότερη εξέλιξη : Βρετανία: «False alarm» ο συναγερμός στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.