Συναγερμός στο Λονδίνο: Εκκενώθηκε η πρεσβεία των ΗΠΑ

Συναγερμός στο Λονδίνο: Εκκενώθηκε η πρεσβεία των ΗΠΑ

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το Λονδίνο αφού λίγη ώρα πριν οι αρχές καλούσαν το προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας να εκκενώσει το κτίριο.

Ήδη στο σημείο έχει φτάσει αστυνομία και πυροσβεστική.

Φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν στο διαδίκτυο από άτομα μέσα στο κτίριο τους δείχνουν να κάθονται στο πατώμα και να μένουν μακριά από τα παράθυρα.

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Ένας μάρτυρας, ο οποίος μένει κοντά στην πρεσβεία και μπορεί να δει το κτίριο από το παράθυρό του, είπε στη MailOnline ότι υπάρχουν ένοπλοι αστυνομικοί και σκύλοι που περιπολούν την περιοχή

 

 

Διαβάστε νεότερη εξέλιξη : Βρετανία: «False alarm» ο συναγερμός στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.