Ανθρώπινο χέρι πίσω από την φωτιά στο όχημα 54χρονου στο Παραλίμνι

Ανθρώπινο χέρι πίσω από την φωτιά στο όχημα 54χρονου στο Παραλίμνι

Την σκηνή επισκέφθηκαν εμπειρογνώμονες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου, σχετικά το όχημα του 54χρονου που τυλίχθηκε στις φλόγες λίγο μετά τα μεσάνυκτα ενώ αυτό βρίσκονταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά στο όχημα του 54χρονου τέθηκε κακόβουλα με την χρήση εύφλεκτης ύλης. Από την σκηνή παραλήφθηκαν διαφορά τεκμήρια τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο 54χρονος έδωσε στους ανακριτές του ΤΑΕ διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι θα διερευνηθούν.

Οι εξετάσεις των ανακριτών θα επεκταθούν και στην αναζήτηση μαρτυρίας από πιθανά κλειστά κυκλώματα βίντεο παρακολούθησης στην περιοχή της σκηνής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE