Τραγωδία στη Γαλλία - Μαθητής λυκείου έσφαξε την καθηγήτρια των Ισπανικών

Τραγωδία στη Γαλλία - Μαθητής λυκείου έσφαξε την καθηγήτρια των Ισπανικών

Καθηγήτρια μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από μαθητή σε λύκειο στη Γαλλία. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο στη γαλλική πόλη Saint-Jean-de-Luz.

Όπως μετέδωσε το BBC, ο δράστης μαθητής λυκείου στη Γαλλία έσφαξε την καθηγήτρια των Ισπανικών σε σχολείο στο Saint-Jean-de-Luz.

Ο τοπικός εισαγγελέας Jerome Bourrier επιβεβαίωσε την επίθεση στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων AFP, με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι το τραγικό συμβάν έγινε μέσα στην τάξη!

Οι Αρχές επιβεβαίωσαν ότι η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο με τον τοπικό εισαγγελέα.

Ο μαθητής συνελήφθη.

Η άτυχη εκπαιδευτικός ήταν γύρω στα πενήντα και όταν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο ξεψυχούσε, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η γαλλική εφημερίδα «Sud Ouest» ανέφερε ότι ο δράστης μπήκε στην τάξη, ενώ η καθηγήτρια έκανε μάθημα και της επιτέθηκε.

Ο Γάλλος υπουργός Παιδείας πηγαίνει στο Σεν Ζαν ντε Λουζ

Πηγή: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.