ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Grant Thornton: Σημαντική επένδυση στην Κύπρο σε συνεργασία με Βρετανία και Ιρλανδία - Αναβαθμίζονται οι επαγγελματικές υπηρεσίες

Grant Thornton: Σημαντική επένδυση στην Κύπρο σε συνεργασία με Βρετανία και Ιρλανδία - Αναβαθμίζονται οι επαγγελματικές υπηρεσίες

Νέες συμβουλευτικές, επαγγελματικές υπηρεσίες αλλά κυρίως νέες δεξιότητες για το ντόπιο προσωπικό και πολλά οφέλη για τις κυπριακές επιχειρήσεις φέρνει η στρατηγική συνεργασία που έχει συνάψει η Grant Thornton Κύπρου με την Grant Thornton Ηνωμένου Βασιλείου και την Grant Thornton Ιρλανδίας.

Πρόκειται για σημαντική επένδυση στην Κύπρο, η οποία αναμένεται να αλλάξει ριζικά την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Κύπρο αλλά και την καθιέρωση της χώρας ως περιφερειακό κόμβο. Παράλληλα αναμένεται η δημιουργία σημαντικού αριθμού νέων θέσεων εργασίας.

Για να γιορτάσει αυτή τη συνεργασία, η Grant Thornton Κύπρου διοργάνωσε εκδήλωση κοκτέιλ την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia στην παρουσία του Πρέσβη της Ιρλανδίας Κόνορ Λονγκ και του Υφυπουργού Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκου Κόκκινου, πλήθος επιχειρηματιών και διευθυντικών στελεχών.

Στον χαιρετισμό του, ο CEO της Grant Thornton Κύπρου, Σταύρος Ιωάννου, ανέφερε πως η συνεργασία αυτή θα εγκαθιδρύσει την Κύπρο ως διεθνή κόμβο συμβουλευτικών υπηρεσιών.

«Η προκλήσεις της πανδημίας όπως η απομακρυσμένη εργασία ανέδειξαν την ανάγκη να είσαι γρήγορος και προσαρμοστικός. Οι τρεις εταιρείες έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν φέρνοντας στην Κύπρο αριθμό υπηρεσιών. Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα, ότι οι επαγγελματικές υπηρεσίες δεν έχουν σύνορα. Στόχος είναι να καταστούμε η καλύτερη εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών στην Κύπρο», τόνισε ο Σταύρος Ιωάννου.

Η Grant Thornton Κύπρου προσφέρει σειρά επαγγελματικών υπηρεσιών μεταξύ άλλων συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα ασφάλειας και φορολογίας, συμμόρφωσης, διαχείριση ρίσκου και outsourcing.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



ΕΚΤΑΚΤΟ: Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια – «Έπεσαν» πυροβολισμοί εναντίον προσώπου

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια – «Έπεσαν» πυροβολισμοί εναντίον προσώπου

Απόπειρα φόνου σε βάρος προσώπου σημειώθηκε στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top