Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Με δάκρυα μίλησε για ένα αγαπημένο της πρόσωπο που «έφυγε» από τη ζωή – Βίντεο

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Με δάκρυα μίλησε για ένα αγαπημένο της πρόσωπο που «έφυγε» από τη ζωή – Βίντεο

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα να δεις» του Omega, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε στον σταθμό πέντε χρόνια μετά την αποχώρηση της και δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνηση της, ενώ κατά την διάρκεια της συνέντευξης θυμήθηκε τον αείμνηστο Γιώργο Χουλιάρα, τον άνθρωπο που της έδωσε ευκαιρίες τον καιρό που παρουσίαζε εκπομπές.

Όπως είπε με δάκρυα στα μάτια: «Με βοηθούσε, με εμψύχωνε, με αγαπούσε σαν τον πατέρα μου»

Δείτε πιο κάτω στο απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE