Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Με δάκρυα μίλησε για ένα αγαπημένο της πρόσωπο που «έφυγε» από τη ζωή – Βίντεο

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Με δάκρυα μίλησε για ένα αγαπημένο της πρόσωπο που «έφυγε» από τη ζωή – Βίντεο

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα να δεις» του Omega, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε στον σταθμό πέντε χρόνια μετά την αποχώρηση της και δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνηση της, ενώ κατά την διάρκεια της συνέντευξης θυμήθηκε τον αείμνηστο Γιώργο Χουλιάρα, τον άνθρωπο που της έδωσε ευκαιρίες τον καιρό που παρουσίαζε εκπομπές.

Όπως είπε με δάκρυα στα μάτια: «Με βοηθούσε, με εμψύχωνε, με αγαπούσε σαν τον πατέρα μου»

Δείτε πιο κάτω στο απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.