Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Με δάκρυα μίλησε για ένα αγαπημένο της πρόσωπο που «έφυγε» από τη ζωή – Βίντεο

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Με δάκρυα μίλησε για ένα αγαπημένο της πρόσωπο που «έφυγε» από τη ζωή – Βίντεο

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα να δεις» του Omega, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε στον σταθμό πέντε χρόνια μετά την αποχώρηση της και δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνηση της, ενώ κατά την διάρκεια της συνέντευξης θυμήθηκε τον αείμνηστο Γιώργο Χουλιάρα, τον άνθρωπο που της έδωσε ευκαιρίες τον καιρό που παρουσίαζε εκπομπές.

Όπως είπε με δάκρυα στα μάτια: «Με βοηθούσε, με εμψύχωνε, με αγαπούσε σαν τον πατέρα μου»

Δείτε πιο κάτω στο απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε εξέλιξη η τριμερής Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη-Μακρόν - Στήριξη Ιρανών στο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ

LIVE: Σε εξέλιξη η τριμερής Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη-Μακρόν - Στήριξη Ιρανών στο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιούν σήμερα ο Πρόεδρος της Γαλλίας και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE