ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στην φυλακή για 5,5 χρόνια ο 32χρονο Ιρανός με τα ναρκωτικά στη Λεμεσό

Στην φυλακή για 5,5 χρόνια ο 32χρονο Ιρανός με τα ναρκωτικά στη Λεμεσό

Ποινή φυλάκισης 5,5 ετών επέβαλε το πρωί το Κακουργιοδικείο Λεμεσού σε 32χρονο Ιρανό, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, ο οποίος είχε κριθεί ένοχος σε τέσσερις κατηγορίες που αφορούσαν κατοχή και κατοχή με σκοπό την προμήθεια, ναρκωτικών ουσιών.

Ο 32χρονος είχε συλληφθεί τον περασμένο Απρίλιο, όταν κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία του από μέλη της ΥΚΑΝ, εντοπίστηκαν έξι νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ρητίνη κάνναβης, συνολικού βάρους 878 γραμμαρίων περίπου και άλλες τρεις συσκευασίες, που περιείχαν μεταμφεταμίνη, συνολικού βάρους 387 γραμμαρίων περίπου. Στην οικία του είχε επίσης εντοπιστεί μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Το Κακουργιοδικείο αφού έκανε αναφορά στην έξαρση που παρουσιάζουν τα αδικήματα που αφορούν ναρκωτικές ουσίες, επέβαλε ποινή φυλάκισης 5,5 ετών στον 32χρονο Ιρανό, ο οποίος είχε παραδεχθεί ενοχή στις κατηγορίες.

Ο 32χρονος είχε επίσης αναφέρει στους αστυνομικούς ανακριτές κάποια υποκοριστικά ονόματα προσώπων με τα οποία, όπως ισχυρίστηκε, συνεργαζόταν, χωρίς ωστόσο να προκύψει οτιδήποτε από τις εξετάσεις που ακολούθησαν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top