Δεν βρίσκει προσωπικό η ΟΣΙΚΑ - «Θα επιδιώξουμε επαφή με τους νέους Υπουργούς της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη»

Δεν βρίσκει προσωπικό η ΟΣΙΚΑ - «Θα επιδιώξουμε επαφή με τους νέους Υπουργούς της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη»

Η εξεύρεση προσωπικού και η ακρίβεια είναι από τα μεγαλύτερα θέματα που απασχολούν την Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΟΣΙΚΑ) αναφέρει ο Πρόεδρος της, Νεόφυτος Θρασυβούλου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΟΣΙΚΑ αναμένει τον διορισμό των νέων Υπουργών της Κυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη και αμέσως θα επιδιώξει επαφή μαζί τους για να συνεχίσουν με την προώθηση των προβλημάτων και αιτημάτων τους.

Ακολούθως ο κ. Θρασυβούλου ευχαρίστησε τους Υπουργούς της Κυβέρνησης Αναστασιάδη, που ολοκληρώνει την θητεία της στις 28 Φεβρουαρίου 2023, για την «πολύ καλή συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια».

Αναφέρεται συγκεκριμένα στους Υπουργούς Εργασίας, Εσωτερικών, Υγείας, Μεταφορών, και τον Υφυπουργό Τουρισμού που, όπως λέει, ασχολήθηκαν εκτενώς με τα προβλήματα της τουριστικής βιομηχανίας και κυρίως, των Κέντρων Αναψυχής και «κατάφεραν από κοινού μέσα από σωστές παρεμβάσεις να βρουν λύσεις σε πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Σφίγγα ο Χριστοδουλίδης για τους διορισμούς - Αποφάσεις το Σαββατοκύριακο

 

 



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE