Πεντάχρονο κορίτσι τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα στην Ελλάδα

Πεντάχρονο κορίτσι τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα στην Ελλάδα

Με τραύμα στο μηρό από «αδέσποτη» σφαίρα μεταφέρθηκε αργά το μεσημέρι στο νοσοκομείο Παίδων ένα 5χρονο κορίτσι από την περιοχή του Ζεφυρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια μιας συμπλοκής στην περιοχή, άγνωστοι άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα η σφαίρα να τραυματίσει το παιδί, το οποίο έπαιζε κοντά στο σπίτι του, στο πόδι.

Το παιδί μετέφεραν οι γονείς του στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στο σημείο βρέθηκαν από τους αστυνομικούς τέσσερις κάλυκες. Πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά περιστατικό με πυροβολισμούς σε σπίτια στη δυτική Αττική κατά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE