Πεντάχρονο κορίτσι τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα στην Ελλάδα

Πεντάχρονο κορίτσι τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα στην Ελλάδα

Με τραύμα στο μηρό από «αδέσποτη» σφαίρα μεταφέρθηκε αργά το μεσημέρι στο νοσοκομείο Παίδων ένα 5χρονο κορίτσι από την περιοχή του Ζεφυρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια μιας συμπλοκής στην περιοχή, άγνωστοι άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα η σφαίρα να τραυματίσει το παιδί, το οποίο έπαιζε κοντά στο σπίτι του, στο πόδι.

Το παιδί μετέφεραν οι γονείς του στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στο σημείο βρέθηκαν από τους αστυνομικούς τέσσερις κάλυκες. Πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά περιστατικό με πυροβολισμούς σε σπίτια στη δυτική Αττική κατά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE