Πεντάχρονο κορίτσι τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα στην Ελλάδα

Πεντάχρονο κορίτσι τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα στην Ελλάδα

Με τραύμα στο μηρό από «αδέσποτη» σφαίρα μεταφέρθηκε αργά το μεσημέρι στο νοσοκομείο Παίδων ένα 5χρονο κορίτσι από την περιοχή του Ζεφυρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια μιας συμπλοκής στην περιοχή, άγνωστοι άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα η σφαίρα να τραυματίσει το παιδί, το οποίο έπαιζε κοντά στο σπίτι του, στο πόδι.

Το παιδί μετέφεραν οι γονείς του στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στο σημείο βρέθηκαν από τους αστυνομικούς τέσσερις κάλυκες. Πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά περιστατικό με πυροβολισμούς σε σπίτια στη δυτική Αττική κατά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE