Πεντάχρονο κορίτσι τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα στην Ελλάδα

Πεντάχρονο κορίτσι τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα στην Ελλάδα

Με τραύμα στο μηρό από «αδέσποτη» σφαίρα μεταφέρθηκε αργά το μεσημέρι στο νοσοκομείο Παίδων ένα 5χρονο κορίτσι από την περιοχή του Ζεφυρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια μιας συμπλοκής στην περιοχή, άγνωστοι άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα η σφαίρα να τραυματίσει το παιδί, το οποίο έπαιζε κοντά στο σπίτι του, στο πόδι.

Το παιδί μετέφεραν οι γονείς του στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στο σημείο βρέθηκαν από τους αστυνομικούς τέσσερις κάλυκες. Πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά περιστατικό με πυροβολισμούς σε σπίτια στη δυτική Αττική κατά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE