Γιαγιά και εγγονός «ξάφρισαν» την οικία του υπευθύνου της ΥΚΑΝ Λεμεσού - Τέθηκαν υπό εφταήμερη κράτηση

Γιαγιά και εγγονός «ξάφρισαν» την οικία του υπευθύνου της ΥΚΑΝ Λεμεσού - Τέθηκαν υπό εφταήμερη κράτηση

Την οικία του υπευθύνου της ΥΚΑΝ Λεμεσού κατηγορούνται ότι διέρρηξαν γυναίκα πενηντα- τεσσάρων ετών και νεαρός δεκαεννέα ετών, οι οποίοι μάλιστα έχουν τη σχέση γιαγιάς και εγγονού.

Σύμφωνα με το Κρατικό Ραδιόφωνο, οι δύο συνελήφθησαν και αφού οδηγήθηκαν στο δικαστήριο τέθηκαν υπό κράτηση για επτά ημέρες.

Σε έρευνα που έγινε στην κατοικία της 54χρονης, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν αριθμό κοσμημάτων, μεταξύ των οποίων και κοσμήματα που είχαν κλαπεί από την κατοικία στη Λεμεσό, μετά τη διάρρηξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE