ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Την είδαν… Σουμάχερ δύο νεαροί και ένας 50χρονος - Έκαναν ράλι στους δρόμους – Αυξημένη παρουσία Αστυνομίας στο οδικό δίκτυο

Την είδαν… Σουμάχερ δύο νεαροί και ένας 50χρονος - Έκαναν ράλι στους δρόμους – Αυξημένη παρουσία Αστυνομίας στο οδικό δίκτυο

Η Αστυνομία βρίσκεται και σήμερα (27/2) σε πλήρη κινητοποίηση, με αυξημένη παρουσία στο οδικό δίκτυο. Ανάμεσα στα μέτρα που λαμβάνονται είναι και η διενέργεια ελέγχων για πρόληψη των παραβάσεων τροχαίας.

Στόχος των επιχειρήσεων αστυνόμευσης στο οδικό δίκτυο είναι η πρόληψη των οδικών συγκρούσεων, η ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και η διευκόλυνση του κοινού στις διακινήσεις του.

Οι τροχονομικοί έλεγχοι που έγιναν το τελευταίο 24ωρο από τα μέλη της Αστυνομίας, είχαν ως αποτέλεσμα μεταξύ άλλων και στην ανακοπή αριθμού οδηγών που εντοπίστηκαν να διαπράττουν σοβαρές παραβάσεις τροχαίας, θέτοντας ενδεχομένως σε κίνδυνο τόσο άλλους χρήστες του οδικού δικτύου, όσο και τον εαυτό τους.

Ενδεικτικά αξίζει να αναφερθούν οι δύο περιπτώσεις οδηγών, ηλικίας 24 και 22 ετών, που εντοπίστηκαν να οδηγούν με ταχύτητα 174 χιλιομέτρων, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, γύρω στις 9.00 το πρωί χθες Κυριακή, και με ταχύτητα 184 χιλιομέτρων, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Κοφίνου, γύρω στις 11.20 το βράδυ της Κυριακής. Ο 22χρονος οδηγός, ο οποίος ανακόπηκε το βράδυ της Κυριακής, υποβλήθηκε μάλιστα και σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, με θετικό προκαταρτικό αποτέλεσμα.

Τρίτος οδηγός, ηλικίας 54 ετών, λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ της Κυριακής, εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας να οδηγεί αυτοκίνητο με ταχύτητα 116 χιλιομέτρων αντί μέχρι 50 που είναι το όριο στη λεωφόρο Πρωταρά, στο Παραλίμνι. Σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης που υποβλήθηκε μετά την ανακοπή του ο 54χρονος, εντοπίστηκε θετικός με ένδειξη 38μg% αντί μέχρι 22μg% που είναι το επιτρεπόμενο όριο. Διαπιστώθηκε επίσης ότι αυτός οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης.

Τέλος, το βράδυ που πέρασε, συγκεκριμένα γύρω στη 1.45 μετά τα μεσάνυκτα, στην περιοχή Αγίας Νάπας, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, ανέκοψαν οδηγό ηλικίας 38 ετών, που όπως διαφάνηκε οδηγούσε αυτοκίνητο που είχε κλαπεί το βράδυ μεταξύ Τρίτης και Τετάρτης, 22- 23 Φεβρουαρίου, ενώ ήταν σταθμευμένο, σε περιοχή στη Λευκωσία.

Ο 38χρονος ύποπτος οδηγούσε το κλοπιμαίο όχημα χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης, ενώ εντοπίστηκε θετικός και σε προκαταρκτικό έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Εντός του αυτοκινήτου ανευρέθηκαν μετά από έρευνα, μικροποσότητες κρυσταλλικής ουσίας μεθαμφεταμίνης και κάνναβης, βάρους 0.5 γραμμαρίου και 0.3 γραμμαρίου αντίστοιχα, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συμπληρώνεται το παζλ για το Υπουργικό Χριστοδουλίδη – Τα ονόματα

Αυτοί είναι οι Υπουργοί Οικονομικών, Εργασίας και Υγείας – Πληροφορίες ThemaOnline

Συμπληρώνεται το παζλ για το Υπουργικό Χριστοδουλίδη – Τα ονόματα

Πληροφορίες ThemaOnline: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης νέος Υφυπουργός Πολιτισμού

Αύριο η τελετή διαβεβαίωσης Χριστοδουλίδη στη Βουλή, την Τετάρτη αναλαμβάνουν δράση οι νέοι Υπουργοί

Τα πρόσωπα που εμπιστεύτηκε και έδωσε Υπουργεία ο Πρόεδρος Αναστασιάδης – Οι 14 αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα και οι απώλειες

Καθαρά Δευτέρα: Γιατί ονομάστηκε έτσι και τι γιορτάζουμε – Τα έθιμα που «τιμούμε» στην Κύπρο

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top