Χριστοδουλίδης-Μέτσολα: Συμμαχία για το Κυπριακό εντός της Προεδρίας
Με την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, Λευκωσία και Βρυξέλλες ενισχύουν τη συνεργασία τους, φέρνοντας το Κυπριακό στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής ατζέντας.

Πάντως, αν και ο κ. Χριστοδουλίδης κρατά ακόμη πολύ καλά τα χαρτιά του, εντούτοις, φαίνεται πως έχει καταλήξει σε συγκεκριμένα πρόσωπα για αρκετά Υπουργεία.
Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα εμπιστευθεί το Υπουργείο Οικονομικών στον Μάκη Κεραυνό, το Υπουργείο Υγείας στον Λεόντιο Κωστρίκκη ή στην Πόπη Κανάρη και το Υπουργείο Εργασίας στον Γιάννη Παναγιώτου.
Σημειώνεται πως, ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δώσει αύριο (28/2) τη νενομισμένη διαβεβαίωση ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων και ακολούθως θα πάρει τα «κλειδιά» του Προεδρικού από τον απερχόμενο Πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη, ενώ την Τετάρτη (1/3) θα διοριστεί και θα αναλάβει επίσημα δουλειά η νέα Κυβέρνηση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στις φλόγες 300 μπάλες σανού σε κτηνοτροφική μονάδα στην Δρομολαξιά
Καθαρά Δευτέρα: Γιατί ονομάστηκε έτσι και τι γιορτάζουμε – Τα έθιμα που «τιμούμε» στην Κύπρο
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




