Δωρεάν κατάψυξη σπέρματος για τους Ουκρανούς στρατιώτες ως «εγγύηση αναπαραγωγής»

Δωρεάν κατάψυξη σπέρματος για τους Ουκρανούς στρατιώτες ως «εγγύηση αναπαραγωγής»

Πρόσφατα ο Ουκρανός πρόεδρος επέτρεψε σε τηλεοπτικό συνεργείο να τραβήξει εικόνα από την γκαρνταρόμπα του με ρούχα αποκλειστικά πράσινου χρώματος της ελιάς. Στην αριστερή πλευρά όμως βρίσκονταν κι ένα μαύρο κουστούμι μέσα σε διαφανές πλαστικό, ολόφρεσκο από το καθαριστήριο. «Για την ημέρα της νίκης» όπως είπε. «Το πράσινο χρώμα ελιάς έχει γίνει το σήμα κατατεθέν του» επισημαίνει το RedaktionsNetzwerk Deutschlands (RND).

«Ο πρόεδρος Ζελένσκι θέλει να δώσει την εικόνα του πολεμιστή στο πλευρό των στρατιωτών του. Πόσοι ακριβώς εξ αυτών έχασαν τη ζωή τους, δεν έχει γίνει γνωστό. Αλλά είναι σαφές ότι είναι πολλοί. Πάρα πολλοί. Βρετανοί αξιωματούχοι εκτιμούν, όπως δήλωσαν στο περιοδικό Times, από 80.000 έως 100.000 έχουν σκοτωθεί και τραυματιστεί».

Στο ίδιο δημοσίευμα δίδονται πληροφορίες γύρω από το πώς μια τράπεζα σπέρματος μεταβάλλεται σε μια λεγόμενη «εγγύηση αναπαραγωγής» για τους στρατιώτες. «Λόγω των πολλών απωλειών στον πόλεμο και του κινδύνου, στον οποίο εκτίθενται κάθε μέρα οι στρατιώτες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, μπορούν να καταψύξουν το σπέρμα τους δωρεάν. Εάν ο σύζυγος σκοτωθεί στον πόλεμο ή μετά από πιθανό τραυματισμό δεν είναι σε θέση να τεκνοποιήσει, να μπορεί η σύζυγός του να κυοφορήσει το παιδί τους. Και όπως με όλες τις άλλες ασφάλειες ελπίζει κανείς να μην χρειαστεί ποτέ να κάνει χρήση" σημειώνει ο αρθρογράφος.

Πηγή: protothema.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συμπληρώνεται το παζλ για το Υπουργικό Χριστοδουλίδη – Τα ονόματα

Αυτοί είναι οι Υπουργοί Οικονομικών, Εργασίας και Υγείας – Πληροφορίες ThemaOnline

Πληροφορίες ThemaOnline: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης νέος Υφυπουργός Πολιτισμού

Αύριο η τελετή διαβεβαίωσης Χριστοδουλίδη στη Βουλή, την Τετάρτη αναλαμβάνουν δράση οι νέοι Υπουργοί

Τα πρόσωπα που εμπιστεύτηκε και έδωσε Υπουργεία ο Πρόεδρος Αναστασιάδης – Οι 14 αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα και οι απώλειες

Καθαρά Δευτέρα: Γιατί ονομάστηκε έτσι και τι γιορτάζουμε – Τα έθιμα που «τιμούμε» στην Κύπρο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE