«Έντονη» η Θεοχάρους για τον διορισμό Γιωργαλλά: «Δεν είχε την αποδοχή της Αλληλεγύης»

«Έντονη» η Θεοχάρους για τον διορισμό Γιωργαλλά: «Δεν είχε την αποδοχή της Αλληλεγύης»

Σε νέα ανάρτηση στο Twitter προχώρησε η Ελένη Θεοχάρους, μετά την παραίτηση της από την Προεδρία του Κινήματος Αλληλεγγύη.

Απαντώντας στα όσα έχουν λεχθεί μετά την παραίτηση της, η κα. Θεοχάρους επιβεβαίωσε πως υπήρξε εσωτερική διένεξη στην Αλληλεγγύη, η οποία προκλήθηκε από λανθασμένους χειρισμούς άλλων κομμάτων.

Την ίδια στιγμή, η κα. Θεοχάρους ανέφερε ότι ο διορισμός του Μιχάλη Γιωργάλλα στη θέση του Υπουργού Άμυνας δεν ήταν σε γνώση της Αλληλεγγύης και ούτε είχε την αποδοχή της.

Δείτε την ανάρτηση της κα. Θεοχάρους:

«Η Αλληλεγγύη δεν έπαψε να στηρίζει τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη. Υπήρξε εσωτερική διένεξη στην Αλληλεγγύη γιατί από λάθος χειρισμούς άλλων κομμάτων- Προέδρου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ο διορισμός Γιωργάλλα ήταν εν γνώσει και είχε την αποδοχή της Αλληλεγγύης. Ό εστί αναληθέστατον!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE