«Έντονη» η Θεοχάρους για τον διορισμό Γιωργαλλά: «Δεν είχε την αποδοχή της Αλληλεγύης»

«Έντονη» η Θεοχάρους για τον διορισμό Γιωργαλλά: «Δεν είχε την αποδοχή της Αλληλεγύης»

Σε νέα ανάρτηση στο Twitter προχώρησε η Ελένη Θεοχάρους, μετά την παραίτηση της από την Προεδρία του Κινήματος Αλληλεγγύη.

Απαντώντας στα όσα έχουν λεχθεί μετά την παραίτηση της, η κα. Θεοχάρους επιβεβαίωσε πως υπήρξε εσωτερική διένεξη στην Αλληλεγγύη, η οποία προκλήθηκε από λανθασμένους χειρισμούς άλλων κομμάτων.

Την ίδια στιγμή, η κα. Θεοχάρους ανέφερε ότι ο διορισμός του Μιχάλη Γιωργάλλα στη θέση του Υπουργού Άμυνας δεν ήταν σε γνώση της Αλληλεγγύης και ούτε είχε την αποδοχή της.

Δείτε την ανάρτηση της κα. Θεοχάρους:

«Η Αλληλεγγύη δεν έπαψε να στηρίζει τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη. Υπήρξε εσωτερική διένεξη στην Αλληλεγγύη γιατί από λάθος χειρισμούς άλλων κομμάτων- Προέδρου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ο διορισμός Γιωργάλλα ήταν εν γνώσει και είχε την αποδοχή της Αλληλεγγύης. Ό εστί αναληθέστατον!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE