«Έντονη» η Θεοχάρους για τον διορισμό Γιωργαλλά: «Δεν είχε την αποδοχή της Αλληλεγύης»

«Έντονη» η Θεοχάρους για τον διορισμό Γιωργαλλά: «Δεν είχε την αποδοχή της Αλληλεγύης»

Σε νέα ανάρτηση στο Twitter προχώρησε η Ελένη Θεοχάρους, μετά την παραίτηση της από την Προεδρία του Κινήματος Αλληλεγγύη.

Απαντώντας στα όσα έχουν λεχθεί μετά την παραίτηση της, η κα. Θεοχάρους επιβεβαίωσε πως υπήρξε εσωτερική διένεξη στην Αλληλεγγύη, η οποία προκλήθηκε από λανθασμένους χειρισμούς άλλων κομμάτων.

Την ίδια στιγμή, η κα. Θεοχάρους ανέφερε ότι ο διορισμός του Μιχάλη Γιωργάλλα στη θέση του Υπουργού Άμυνας δεν ήταν σε γνώση της Αλληλεγγύης και ούτε είχε την αποδοχή της.

Δείτε την ανάρτηση της κα. Θεοχάρους:

«Η Αλληλεγγύη δεν έπαψε να στηρίζει τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη. Υπήρξε εσωτερική διένεξη στην Αλληλεγγύη γιατί από λάθος χειρισμούς άλλων κομμάτων- Προέδρου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ο διορισμός Γιωργάλλα ήταν εν γνώσει και είχε την αποδοχή της Αλληλεγγύης. Ό εστί αναληθέστατον!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE