ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν τα κατάφερε τελικά ο σκύλος που μαχαιρώθηκε από 54χρονο - Υπέκυψε στα τραύματα του

Δεν τα κατάφερε τελικά ο σκύλος που μαχαιρώθηκε από 54χρονο - Υπέκυψε στα τραύματα του

Κατέληξε τελικά το σκυλί που είχε μεταφερθεί σε κτηνιατρική κλινική μετά από τον τραυματισμό του με μαχαίρι από 54χρονο, επειδή επιτέθηκε στο μικρόσωμο σκυλάκι του, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Νικολάου ανέφερε πως από εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία κατόπιν σχετικής καταγγελίας, διαπιστώθηκε ότι το περασμένο Σάββατο 26.2.23 γύρω στις 17:30 άντρας ηλικίας 54 χρόνων, ο οποίος έβγαλε βόλτα με λουρί το μικρό σκυλάκι του ράτσας πουντλ σε δημόσιο δρόμο σε χωριό της επαρχίας Πάφου, φέρεται να τραυμάτισε χρησιμοποιώντας μαχαίρι άλλο σκύλο, απαγορευμένης ράτσας, το οποίο φέρεται να διέφυγε από την αυλή της κατοικίας του κατόχου του.

Ο σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική όπου κατέληξε, ενώ σε νεκροτομή που του έγινε διαπιστώθηκε ότι φέρει τέσσερα σοβαρά τραύματα που προκλήθηκαν από αιχμηρό όργανο.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και κατηγορήθηκε γραπτώς το πρωί και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Του έχουν προσαφτεί τα αδικήματα της μαχαιροφορίας, της πρόκλησης βλάβης σε ζώο καθώς και σχετικά άρθρα του περί Ευημερίας των ζώων Νόμου.

Αδικήματα προέκυψαν και εναντίον του κατόχου του νεκρού σκύλου καθότι ως αναφέρθηκε ο σκύλος ήταν απαγορευμένης ράτσας και συγκεκριμένα pit bull δεν είχε εγγραφεί και δεν έφερε τις απαιτούμενες άδειες. Επιπλέον ο ιδιοκτήτης του δεν είχε λάβει ασφαλή μέτρα φύλαξης του ζώου με αποτέλεσμα να διαφύγει στο δρόμο.

Ο 54χρονος φερόμενος δράστης ισχυρίστηκε ότι το σκυλί τον πλησίασε με επιθετικές διαθέσεις, ενώ πήγαινε βόλτα τον σκύλο του με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να βγάλει το μαχαίρι του και να του επιτεθεί.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top