Συγχαρητήρια επιστολή Βασιλιά Ιορδανίας σε Χριστοδουλίδη - Προσβλέπει σε περαιτέρω σύσφιγξη των διμερών σχέσεων

Συγχαρητήρια επιστολή Βασιλιά Ιορδανίας σε Χριστοδουλίδη - Προσβλέπει σε περαιτέρω σύσφιγξη των διμερών σχέσεων

Συγχαρητήρια επιστολή στον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη απέστειλε ο Βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας, εκ μέρους του λαού και της κυβέρνησης του Χασεμιτικού Βασιλείου, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.

Στην επιστολή επισημαίνει ότι οι δύο χώρες μοιράζονται μια βαθιά ριζωμένη, στρατηγική εταιρική σχέση, που στηρίζεται σε στενούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας.

Αναφέρει ότι προσβλέπει να συνεργαστεί με τον Πρόεδρο για να ενισχυθούν οι διμερείς δεσμοί στη βάση της κοινής δέσμευσης για την οικοδόμηση ενός ευημερούντος και ειρηνικού μέλλοντος για τους λαούς μας και τον κόσμο μας.

Ο Βασιλιάς Αμπντάλλα εύχεται στον Πρόεδρο επιτυχία και στον λαό της Κύπρου συνεχή πρόοδο και ευημερία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE