Στο Αυγόρου η σορός του Κυπριανού - Προφυλακιστέος ο σταθμάρχης για το δυστύχημα στη Λάρισα

Στο Αυγόρου η σορός του Κυπριανού - Προφυλακιστέος ο σταθμάρχης για το δυστύχημα στη Λάρισα

Ολοκληρώθηκαν σήμερα, Κυριακή, οι έλεγχοι στα εργαστήρια της διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όλων των δειγμάτων DNA που είχαν συγκεντρωθεί από τα ειδικά κλιμάκια της Πυροσβεστικής, από τον τόπο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος έξω από τα Τέμπη.

Ο τραγικός απολογισμός παραμένει στους 57 νεκρούς.

Έφθασαν στην Κύπρο το απόγευμα οι σοροί του Κυπριανού Παπαϊωάννου και της Αναστασίας Αδαμίδου, οι οποίοι βρίσκονται στην μαύρη λίστα θυμάτων του φοβερού σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE