Στο Αυγόρου η σορός του Κυπριανού - Προφυλακιστέος ο σταθμάρχης για το δυστύχημα στη Λάρισα

Στο Αυγόρου η σορός του Κυπριανού - Προφυλακιστέος ο σταθμάρχης για το δυστύχημα στη Λάρισα

Ολοκληρώθηκαν σήμερα, Κυριακή, οι έλεγχοι στα εργαστήρια της διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όλων των δειγμάτων DNA που είχαν συγκεντρωθεί από τα ειδικά κλιμάκια της Πυροσβεστικής, από τον τόπο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος έξω από τα Τέμπη.

Ο τραγικός απολογισμός παραμένει στους 57 νεκρούς.

Έφθασαν στην Κύπρο το απόγευμα οι σοροί του Κυπριανού Παπαϊωάννου και της Αναστασίας Αδαμίδου, οι οποίοι βρίσκονται στην μαύρη λίστα θυμάτων του φοβερού σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να συζητηθούν ημερομηνίες για να καθοριστεί το πότε θα γίνει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE