ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το απόγευμα στο νησί οι σοροί του Κυπριανού και της Αναστασίας - Αύριο αποχαιρετά η Κύπρος τα δυο παιδιά της

Το απόγευμα στο νησί οι σοροί του Κυπριανού και της Αναστασίας - Αύριο αποχαιρετά η Κύπρος τα δυο παιδιά της

Σήμερα Κυριακή (05/03), αναμένεται να φτάσουν στην Κύπρο οι σοροί του Κυπριανού Παπαϊωάννου και της Αναστασίας Αδαμίδου, οι οποίοι βρίσκονται στην μαύρη λίστα θυμάτων του φοβερού σιδηροδρομικού δυστυχήματος που σημειώθηκε στα Τέμπη. 

Οι σοροί των δύο Κυπρίων φοιτητώνθα μεταφερθούν στο νησί με την απογευματινή πτήση. 

Να σημειωθεί ότι αύριο Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 στις 10:00 το πρωί θα τελεστεί η εξόδιος Ακολουθία του 23χρονου Κυπριανού Παπαϊωάννου, από τον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου.

Την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 στις 10:00 το πρωί θα τελεστεί η εξόδιος Ακολουθία για τον 23χρονο Κυπριανού Παπαϊωάννου, από τον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου.

Μετά από απόφαση των οικείων του, η σορός του Κυπριανού θα μεταφερθεί από το αεροδρόμιο Λάρνακας στον ναό, όπου στις 20:00 θα αρχίσει ολονύχτια Θεία Λειτουργία.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές για αποπεράτωση κατασκευαστικών εργασιών στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου.

Επίσης παρακαλούν όπως όλοι όσοι θα παρευρεθούν στην κηδεία να φοράνε λευκά ρούχα.

Επίσης αύριο Δευτέρα (06/03), στις 14:00 το μεσημέρι, λίγη ώρα μετά το τελευταίο αντίο στον Κυπριανό, θα τελεστεί η κηδεία της άτυχης Αναστασίας Αδαμίδου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας της εκλιπούσης η κηδεία της πολυαγαπημένης τους κόρης και αδερφής Αναστασίας Αδαμίδη θα τελεστεί την Δευτέρα 06/03/2023 και ώρα 14:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Πάφο και καλούν όσοι τιμούν τη μνήμη της να παραστούν. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση,  η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια. 

Επίσης παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για στήριξη οικογένειας συγγενικού προσώπου με σοβαρό πρόβλημα υγείας.  

Η οικογένεια  επίσης παρακαλεί δημόσια τους λειτουργούς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης όπως σεβαστούν την επιθυμία της να μην καλύψουν δημοσιογραφικά την νεκρώσιμο ακολουθία και ταφή.  

Αντιλαμβανόμαστε το δημόσιο ενδιαφέρον, προσθέτει η οικογένεια, ωστόσο σημειώνει «θερμή παράκλησή μας όμως είναι αυτές οι πολύ ευαίσθητες προσωπικές στιγμές να μην τύχουν προβολής και δημοσιότητας». 

Εξέφρασε τέλος τις ευχαριστίες της για την κατανόηση και την αμέριστη συμπαράσταση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top