ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Δευτέρα αποχαιρετούν συγγενείς και φίλοι την Αναστασία Αδαμίδου - Η έκκληση της οικογένειας

Την Δευτέρα αποχαιρετούν συγγενείς και φίλοι την Αναστασία Αδαμίδου - Η έκκληση της οικογένειας

Την ερχόμενη Δευτέρα (06/03), στις 14:00 το μεσημέρι, λίγη ώρα μετά το τελευταίο αντίο στον Κυπριανό, θα τελεστεί η κηδεία της άτυχης Αναστασίας Αδαμίδου, που έχασε τη ζωή της στην σιδηροδρομική σύγκρουση στα Τέμπη.

Η κηδεία της Αναστασίας θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Πάφο και η οικογένεια της καλεί όσους τιμούν τη μνήμη της να παραστούν.

Όπως αναφέρει η οικογένεια, οι τεθλιμμένοι: γονείς, αδέλφια και λοιποί συγγενείς, αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για στήριξη οικογένειας συγγενικού προσώπου με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Επίσης σημειώνεται πως η οικογένεια θα ήθελε δημόσια να παρακαλέσει τους λειτουργούς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης όπως σεβαστούν την επιθυμία της να μην καλύψουν δημοσιογραφικά την νεκρώσιμο ακολουθία και ταφή. Αντιλαμβανόμαστε το δημόσιο ενδιαφέρον, θερμή παράκλησή μας όμως είναι αυτές οι πολύ ευαίσθητες προσωπικές στιγμές να μην τύχουν προβολής και δημοσιότητας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι σοροί των δύο Κυπρίων φοιτητών που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα θα μεταφερθούν αύριο Κυριακή (05/03), στην Κύπρο, με την απογευματινή πτήση.

Να σημειωθεί την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 στις 10:00 το πρωί θα τελεστεί η εξόδιος Ακολουθία του 23χρονου Κυπριανού Παπαϊωάννου, από τον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top