Έπεσε η ιστοσελίδα του Κτηματολογίου - Τι θα γίνει με τα ραντεβού

Έπεσε η ιστοσελίδα του Κτηματολογίου - Τι θα γίνει με τα ραντεβού

Το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας ανακοινώνει, ότι λόγω τεχνικών προβλημάτων, που παρατηρήθηκαν στον ιστότοπο «Πύλη Κτηματολογίου», τα ραντεβού των δικαιοπραξιών των Επαρχιακών Κτηματολογικών Γραφείων, που διευθετήθηκαν για την Πέμπτη 9/3/2023 και Παρασκευή 10/3/2023, αναβάλλονται.

Οι επηρεαζόμενοι πολίτες θα ειδοποιηθούν, άμεσα, για τη διευθέτηση νέου ραντεβού. Μόλις καταστεί εφικτή η επίλυση των εν λόγω τεχνικών προβλημάτων, ο ιστότοπος «Πύλη Κτηματολογίου» θα επαναλειτουργήσει και προς τον σκοπό αυτό θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Τόσο το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας όσο και το Υπουργείο Εσωτερικών, απολογούνται για την όποια ταλαιπωρία των πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE