Σε κατάδικο στις Κεντρικές Φυλακές στρέφονται οι έρευνες για την καταγγελία της Αννίτας

Σε κατάδικο στις Κεντρικές Φυλακές στρέφονται οι έρευνες για την καταγγελία της Αννίτας

Κατάδικο στις Κεντρικές Φυλακές δείχνουν τα πρώτα στοιχεία των Αρχών σχετικά με την καταγγελία για ψευδές ειδήσεις, την οποία έκανε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται σε κατάδικο, ο οποίος μάλιστα εκτίει πολυετή φυλάκιση και από τα πρώτα στοιχεία που έχουν προκύψει, οι Αρχές επεκτείνουν την διερεύνηση του περιστατικού.

Υπενθυμίζουμε ότι η Πρόεδρος της Βουλής, θα προχωρούσε σε καταγγελία στην Αστυνομία για μια ψευδή είδηση που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία εμπλέκει στενό συγγενικό της πρόσωπο σε υπόθεση ναρκωτικών.

Η ίδια μάλιστα δήλωσε πως εδώ και καιρό λαμβάνει μηνύματα και απειλές, ενώ τόνισε πως δεν έχει ξανά ζήσει στο παρελθόν κάτι παρόμοιο αναφέροντας μάλιστα πως η ίδια κάνει τίμια την προσπάθειά της.

Την ίδια ώρα σε επιφυλακή βρίσκονται οι Αρχές λαμβάνοντας αυξημένα μέτρα ασφαλείας τόσο για την Πρόεδρο της Βουλής όσο και για μέλη του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE