Άκουσε την ποινή του 36χρονος - Κρίθηκε ένοχος για υποβοήθηση μεταναστών

Άκουσε την ποινή του 36χρονος - Κρίθηκε ένοχος για υποβοήθηση μεταναστών

Ποινή φυλάκισης 2,5 χρόνων επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο, που συνεδρίασε στη Λάρνακα, σε 36χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση υποβοήθησης υπηκόων τρίτης χώρας για διέλευση από το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο 36χρονος είχε συλληφθεί στις 20 Ιουνίου 2022, όταν μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 36χρονος, στην επαρχία Λάρνακας.

Στο αυτοκίνητο, πέραν του 36χρονου, επέβαιναν άλλα πέντε πρόσωπα τα οποία όπως διαπιστώθηκε, αφίχθηκαν στην Κυπριακή Δημοκρατία μέσω των κατεχόμενων περιοχών.

Κατέβαλαν χρηματικό ποσό σε πρόσωπο, το οποίο τους παρέδωσε τον 36χρονο, ο οποίος ανέλαβε να τους μεταφέρει στις ελεύθερες περιοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Ο Χριστοδουλίδης μεταφέρει στον ΟΗΕ τις 19 νέες ιδέες, ο Γκουτέρες κλείνει την πόρτα σε τριμερή και 5+1 στη Νέα Υόρκη και ο Έρχιουρμαν διατηρεί τις δικές του προϋποθέσεις- Τι έχει παραχθεί μέχρι σήμερα από τον διάλογο των δύο ηγετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE