Τραυματισμένοι τρεις μαθητές από ρίξη κροτίδας - Συνεχίζει τις έρευνες η Αστυνομία

Τραυματισμένοι τρεις μαθητές από ρίξη κροτίδας - Συνεχίζει τις έρευνες η Αστυνομία

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε σήμερα (9/3) η Αστυνομία μετά από τον τραυματισμό τριών μαθητών σε Λύκειο της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν από το μεσημέρι της Πέμπτης (9/3) μέλη της Δύναμης ενημερώθηκαν από τη Διεύθυνση του σχολείου για έκρηξη στον χώρο του σχολείου.

Αμέσως έσπευσαν στη σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις όμως δεν έχει προκύψει κάτι σε αυτό το στάδιο, με τις έρευνες να συνεχίζονται. Σημειώνεται ότι οι μαθητές, σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκαν από ρίξη κροτίδας.

Σημειώνεται ότι οι μαθητές ευτυχώς τραυματίστηκαν ελαφρά, φέροντας επιφανειακές εκδορές και μικροτραυματισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE