Τραυματισμένοι τρεις μαθητές από ρίξη κροτίδας - Συνεχίζει τις έρευνες η Αστυνομία

Τραυματισμένοι τρεις μαθητές από ρίξη κροτίδας - Συνεχίζει τις έρευνες η Αστυνομία

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε σήμερα (9/3) η Αστυνομία μετά από τον τραυματισμό τριών μαθητών σε Λύκειο της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν από το μεσημέρι της Πέμπτης (9/3) μέλη της Δύναμης ενημερώθηκαν από τη Διεύθυνση του σχολείου για έκρηξη στον χώρο του σχολείου.

Αμέσως έσπευσαν στη σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις όμως δεν έχει προκύψει κάτι σε αυτό το στάδιο, με τις έρευνες να συνεχίζονται. Σημειώνεται ότι οι μαθητές, σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκαν από ρίξη κροτίδας.

Σημειώνεται ότι οι μαθητές ευτυχώς τραυματίστηκαν ελαφρά, φέροντας επιφανειακές εκδορές και μικροτραυματισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE