Ερχουρμάν προς ΠτΔ: Εκφράζει ελπίδα ότι η θητεία του θα είναι καθοριστική για επανέναρξη συνομιλιών

Ερχουρμάν προς ΠτΔ: Εκφράζει ελπίδα ότι η θητεία του θα είναι καθοριστική για επανέναρξη συνομιλιών

Την ελπίδα ότι η θητεία του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη θα είναι καθοριστική για την επανέναρξη των συνομιλιών για επίτευξη λύσης δικοινοτικής, διζωνικής, ομοσπονδίας, εξέφρασε ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος (CTP), Τουφάν Έρχουρμαν, σε συγχαρητήριο μήνυμά του προς τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Συγκεκριμένα ο κ. Έρχουρμαν εκφράζει τα συγχαρητήριά του προς τον κ. Χριστοδουλίδη για την εκλογική του επιτυχία, προσθέτοντας ότι «ελπίζουμε η θητεία σας θα είναι καθοριστική για την επανέναρξη των συνομιλιών για την επίτευξη λύσης δικοινοτικής, διζωνικής, ομοσπονδιακής στην Κύπρο στη βάση της πολιτικής ισότητας, όπως αναφέρεται στα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας και στις συμφωνίες υψηλού επιπέδου, με χρονικά καθορισμένο, προσανατολισμένο σε αποτέλεσμα, τρόπο».

Ο κ. Έρχουρμαν προσθέτει ότι «προσβλέπουμε επίσης να δούμε νέες πρωτοβουλίες για την εφαρμογή νέων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, καθώς και να λαμβάνονται βήματα για ευθυγράμμιση της τουρκοκυπριακής πλευράς με την Ευρωπαϊκή Ένωση».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE