Μητέρα μονογονιός τριών παιδιών στη Λευκωσία χρειάζεται τρόφιμα και γάλα για το 12 μηνών βρέφος της

Μητέρα μονογονιός τριών παιδιών στη Λευκωσία χρειάζεται τρόφιμα και γάλα για το 12 μηνών βρέφος της

Μητέρα μονογονιός με τρία παιδιά, σε δύσκολη οικονομική κατάσταση χρειάζεται τρόφιμα και γάλα για το βρέφος της.

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "For a better World" , πρόκειται για μητέρα τριών παιδιών , η οποία λαμβάνει ΕΕΕ και η οποία είναι διαθέσιμη και ψάχνει για εργασία.

Τα παιδιά είναι ηλικίας 12μηνών, 6 χρονών και 17χρονών.

Η οικογένεια ζει στο ενοίκιο ενώ ο πατέρας δεν καταβάλει διατροφή.

Λόγω του αυξημένου ποσού λογαριασμού ρεύματος η μητέρα αδυνατεί να αντεπεξέλθει και στέλνοντας μήνυμα στην εθελοντική ομάδα κάνει έκκληση για βοήθεια σε τρόφιμα και γάλα για το 12μηνών βρέφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE