Μητέρα μονογονιός τριών παιδιών στη Λευκωσία χρειάζεται τρόφιμα και γάλα για το 12 μηνών βρέφος της

Μητέρα μονογονιός τριών παιδιών στη Λευκωσία χρειάζεται τρόφιμα και γάλα για το 12 μηνών βρέφος της

Μητέρα μονογονιός με τρία παιδιά, σε δύσκολη οικονομική κατάσταση χρειάζεται τρόφιμα και γάλα για το βρέφος της.

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "For a better World" , πρόκειται για μητέρα τριών παιδιών , η οποία λαμβάνει ΕΕΕ και η οποία είναι διαθέσιμη και ψάχνει για εργασία.

Τα παιδιά είναι ηλικίας 12μηνών, 6 χρονών και 17χρονών.

Η οικογένεια ζει στο ενοίκιο ενώ ο πατέρας δεν καταβάλει διατροφή.

Λόγω του αυξημένου ποσού λογαριασμού ρεύματος η μητέρα αδυνατεί να αντεπεξέλθει και στέλνοντας μήνυμα στην εθελοντική ομάδα κάνει έκκληση για βοήθεια σε τρόφιμα και γάλα για το 12μηνών βρέφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE