ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε ρινγκ μετατράπηκε γυμνάσιο στην Κύπρο: Επιτέθηκαν σε μαθητή από το Κογκό - Ήθελαν να καθίσουν στην καρέκλα του - Βίντεο

Σε ρινγκ μετατράπηκε γυμνάσιο στην Κύπρο: Επιτέθηκαν σε μαθητή από το Κογκό - Ήθελαν να καθίσουν στην καρέκλα του - Βίντεο

Επίθεση σε μαθητή εντός σχολικού χώρου εξετάζει η Αστυνομία.

Το φως της δημοσιότητας έχει δει βίντεο από την στιγμή της επίθεσης , όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Alpha Ενημέρωση".

Όπως καταγγέλλει η οικογένεια 14χρονου μαθητή γυμνασίου με καταγωγή από το Κογκό, ο γιος τους δέχθηκε επίθεση από συμμαθητές του, μετά από άρνηση του 14χρονου να σηκωθεί από την καρέκλα που κάθισε στο διάλειμμα, για να καθίσει άλλος.

Τότε ξεκίνησε η επίθεση εναντίον του 14χρονου, όπου συμμαθητές του, του πετούσαν διάφορα αντικείμενα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο σημείο υπήρξε και ένας εκπαιδευτικός ο οποίος παρακολουθούσε το συμβάν αμέτοχος.

Μερικοί από τους συμμαθητές του 14χρονου, προσπάθησαν να τον προστατεύσουν.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, η Αστυνομία κλήθηκε στο σχολικό χώρο μετά από ενημέρωση από την Διεύθυνση του σχολείου, την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 11:30 το πρωί, όπου και ξεκίνησε έρευνα για το συγκεκριμένο περιστατικό , ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο προκύπτει ποινικό αδίκημα.

Δείτε όσα ανέφερε ο κ.Ανδρέου:

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας ενημερώνει ότι διαχειρίζεται, από την πρώτη στιγμή, το συμβάν, το οποίο έλαβε χώρα σε Γυμνάσιο της Επαρχίας Λάρνακας, την Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023.

Συγκεκριμένα, δόθηκαν σαφείς οδηγίες στη σχολική μονάδα για τον τρόπο διαχείρισης του περιστατικού, τηρώντας τα πρωτόκολλα για αντιμετώπιση της βίας, της παραβατικότητας και της ρατσιστικής συμπεριφοράς στα σχολεία. Παράλληλα, διεξάγεται ενδελεχής διερεύνηση για το συμβάν και λαμβάνονται παιδαγωγικά μέτρα προς όφελος των μαθητών/τριών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top