Κρήτη σαν άλλο Τέξας: Μαθητής πήγε με... αεροβόλο στο σχολείο - Χειροπέδες στον ανήλικο και τη μητέρα του

Κρήτη σαν άλλο Τέξας: Μαθητής πήγε με... αεροβόλο στο σχολείο - Χειροπέδες στον ανήλικο και τη μητέρα του

Αναστάτωση προκλήθηκε την Πέμπτη σε σχολείο στην Κρήτη καθώς μαθητής φέρεται να είχε μαζί του στην τάξη ένα αεροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το cretapost, πρόκειται για έναν 17χρονο μαθητή επαγγελματικού Λυκείου, ο οποίος πήγε με συμμαθητές του να παρακολουθήσουν ένα εργαστήριο.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, η καθηγήτρια αντιλήφθηκε πως στην τσάντα του μαθητή υπήρχε όπλο. Στο πλαίσιο αυτό, άμεσα ενημέρωσε τη διεύθυνση ενώ κλήθηκε και η αστυνομία.

Κατά την αυτοψία οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το όπλο ήταν ένα αεροβόλο με αποτέλεσμα να συλλάβουν τον 17χρονο αλλά και τη μητέρα του για παραμέληση ανηλίκου. Και οι δύο βρίσκονται αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

Πηγή: lifo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

Μια νέα περίοδος αναταράξεων φαίνεται να διανύει το κίνημα ΑΛΜΑ. Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, τρεις αποχωρήσεις από τον στενό ή υποστηρικτικό κύκλο του κινήματος –του Ανδρέα Χασαπόπουλου, του Αβραάμ Θεμιστοκλέους και του Ανδρέα Σεραφείμ– δημιούργησαν σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία, τη διαφάνεια και τη συνοχή, της νέας πολιτικής δύναμης.

BEST OF TOTHEMAONLINE