Ανανεώθηκε η παραμονή του Καπνουλλά στις Κεντρικές Φυλακές - Μέχρι πότε παραμένει

Ανανεώθηκε η παραμονή του Καπνουλλά στις Κεντρικές Φυλακές - Μέχρι πότε παραμένει

Ανανεώθηκε για ακόμη ενάμιση περίπου μήνα, η παραμονή του Ιωάννη Καπνουλλά ως Αναπληρωτής Διευθυντής των Κεντρικών Φυλακών.

Σύμφωνα με την Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας, ο κ. Καπνουλλάς θα παραμείνει μέχρι τις 21 Απριλίου στις Κεντρικές Φυλακές.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Καπνουλλάς εκτελεί χρέη Αναπληρωτή Διευθυντή Κεντρικών Φυλακών από τις 10 Ιανουαρίου του 2023, μετά την άδεια ασθενείας της Άννας Αριστοτέλους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.