Λευτέρης Ζαμπετάκης: Μπαίνει στη «Γη της ελιάς» και φέρνει ανατροπές

Λευτέρης Ζαμπετάκης: Μπαίνει στη «Γη της ελιάς» και φέρνει ανατροπές

Νέα είσοδος στην καθημερινή σειρά του Alpha Κύπρου «Η γη της ελιάς» που θα συζητηθεί.

Είναι ο ταλαντούχος και δημοφιλής ηθοποιός Λευτέρης Ζαμπετάκης, που μας εντυπωσίασε στο ρόλο του αινιγματικού «Μάνου» στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ, ο οποίος τώρα μπαίνει στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και θα φέρει ανατροπές.

Θα ενσαρκώνει τον γοητευτικό «Κυριάκο», που θα προκαλέσει έντονα συναισθήματα στο τηλεοπτικό κοινό, αφού ο ρόλος που του έγραψε η μετρ Βάνα Δημητρίου θα προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και αγωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Πιθανός ρυθμιστικός ρόλος για «Άλμα» και «Άμεση Δημοκρατία» - Συνεχίζονται οι συναντήσεις Οδυσσέα

Προεδρία της Βουλής: Πιθανός ρυθμιστικός ρόλος για «Άλμα» και «Άμεση Δημοκρατία» - Συνεχίζονται οι συναντήσεις Οδυσσέα

Προθέσεις και πιθανά σενάρια συνεννόησης για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής καταγράφηκαν και σε σχέση με τα δύο μικρότερα κόμματα που εισήλθαν στη Βουλή με τέσσερις βουλευτές, το Κίνημα «Άλμα-Πολίτες για την Κύπρο» και την Άμεση Δημοκρατία, καθώς οι ψήφοι τους ενδέχεται να αποδειχθούν καθοριστικές στη διαμόρφωση των τελικών ισορροπιών ενόψει της ψηφοφορίας της 4ης Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE