Λευτέρης Ζαμπετάκης: Μπαίνει στη «Γη της ελιάς» και φέρνει ανατροπές

Λευτέρης Ζαμπετάκης: Μπαίνει στη «Γη της ελιάς» και φέρνει ανατροπές

Νέα είσοδος στην καθημερινή σειρά του Alpha Κύπρου «Η γη της ελιάς» που θα συζητηθεί.

Είναι ο ταλαντούχος και δημοφιλής ηθοποιός Λευτέρης Ζαμπετάκης, που μας εντυπωσίασε στο ρόλο του αινιγματικού «Μάνου» στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ, ο οποίος τώρα μπαίνει στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και θα φέρει ανατροπές.

Θα ενσαρκώνει τον γοητευτικό «Κυριάκο», που θα προκαλέσει έντονα συναισθήματα στο τηλεοπτικό κοινό, αφού ο ρόλος που του έγραψε η μετρ Βάνα Δημητρίου θα προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και αγωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE