ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα είπαν Χριστοδουλίδης - Fisher για Κυπριακό και Οικονομία - Θα συνεχίσει o ΠτΔ τις επαφές το αμέσως επόμενο διάστημα προωθώντας προτάσεις

Τα είπαν Χριστοδουλίδης - Fisher για Κυπριακό και Οικονομία - Θα συνεχίσει  o ΠτΔ τις επαφές το αμέσως επόμενο διάστημα προωθώντας προτάσεις

Την Πρέσβη των ΗΠΑ στην Κύπρο Julie Fisher, δέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μετά τη συνάντηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε επαφές με Πρέσβεις άλλων χωρών. Μετά βέβαια από τη συνάντηση με τον Πρέσβη της Ελλάδας, είχε σήμερα την πρώτη συνάντηση με την Πρέσβη των ΗΠΑ.

Είναι γνωστός ο ρόλος που διαδραμάτισε ο ίδιος προσωπικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη σύσφιγξη των σχέσεων Κύπρου – ΗΠΑ και σήμερα είχαν την ευκαιρία σε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση, να συζητήσουν συγκεκριμένες ενέργειες που θα ενισχύσουν περαιτέρω τις σχέσεις των δύο χωρών.

Το αμέσως επόμενο διάστημα, σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει συναντήσεις και με Πρέσβεις άλλων χωρών».

Ερωτηθείς αν υπήρξε κάποιος τομέας στον οποίον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Πρέσβης των ΗΠΑ εστίασαν κατά τη συνάντηση τους, ο Εκπρόσωπος είπε ότι «υπήρξαν βεβαίως, πέραν του τομέα του Κυπριακού ζητήματος, του εθνικού μας θέματος, για τα οποία ενημέρωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπως για συγκεκριμένες ενέργειες σε τομείς όπως είναι και η Οικονομία.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα μέσα από επαφές που θα συνεχίσουν να γίνονται και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και από τον Υπουργό Εξωτερικών, θα επιχειρηθεί να δούμε και κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις που μπορεί να υλοποιηθούν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top