ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χειριστής εκσκαφέα έριξε χώμα και πέτρες πάνω στο όχημα ιδιοκτήτη γης στον Πρωταρά (pics&vid)

Χειριστής εκσκαφέα έριξε χώμα και πέτρες πάνω στο όχημα ιδιοκτήτη γης στον Πρωταρά (pics&vid)

Καταγγελίες στο ThemaOnline για κίνηση χειριστή εκσκαφέα που έθεσε σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα ανθρώπου, στον Πρωταρά, στην περιοχή Seirina Bay.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες που έγιναν στην ιστοσελίδα μας, αλλά και φωτογραφία που εξασφαλίσαμε από τη σκηνή του επεισοδίου, ο χειριστής έριξε με τη χούφτα πέτρες και χώμα πάνω στο αυτοκίνητο του πολίτη, προκαλώντας του ζημιές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Γ. Κκίργιας καταγγέλλει τον Δήμ. Παραλιμνίου που απαντά: «Καμία σχέση δεν έχει η Φωτεινή Παπαδοπούλου»
 

 

Οι καταγγελίες που είναι υπό διερεύνηση από το ThemaOnline, αναφέρουν ότι όλα άρχισαν όταν μπουλντόζες αργά το βράδυ (γύρω στις 21:00) της Πέμπτης (30/07) ξεκίνησαν να κάνουν εργασίες σε γη που ανήκε στον παθόντα, για να ανοίξουν πέρασμα/δρόμο για την εξοχική οικία της οικογένειας του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου, πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Με βάση τα όσα καταγγέλθηκαν στην ιστοσελίδα μας, ο άνθρωπος στον οποίο ανήκει η γη είχε κάνει έφεση στην δικαστική απόφαση για απαλλοτρίωση γης και θεωρούσε πως δεν δικαιούνταν να κάνουν καμία παρέμβαση στο χωράφι του.

Όταν λοιπόν έσπευσε στον χώρο και στάθμευσε το όχημά του στο χωράφι του, ακολούθησε ένταση με τον χειριστή του εκσκαφέα, ο οποίος –βάσει των όσων καταγγέλθηκαν- τοποθέτησε τη χούφτα πάνω από το κεφάλι του ιδιοκτήτη, ενώ στη συνέχεια έριξε το χώμα πάνω στο αυτοκίνητό του.

Ο ιδιοκτήτης φέρεται να καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από την Φωτεινή Παπαδοπούλου κι έτσι ο πρώτος τα ξημερώματα της Παρακευής (01/08, γύρω στη 01:00) οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό της περιοχής για κατάθεση. 

Φ.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top