Δέκα άτομα μπούκαραν σε υποστατικό στη Λεμεσό και έκλαψαν είδη φαγητού - Συλλήψεις και εντοπισμός κάνναβης

Δέκα άτομα μπούκαραν σε υποστατικό στη Λεμεσό και έκλαψαν είδη φαγητού - Συλλήψεις και εντοπισμός κάνναβης

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πολεμιδιών, στο πλαίσιο πρόληψης διαρρήξεων και κλοπών, ειδικά κλοπών που διαπράχθηκαν σε συγκεκριμένο αρτοποιείο στη Λεμεσό, διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση χθες βράδυ, έξω από το εν λόγω υποστατικό.

Γύρω στη μία τα ξημερώματα σήμερα, θεάθηκαν δέκα περίπου πρόσωπα να έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με προσωπίδες και αφού εισήλθαν στο υποστατικό άρχισαν να κλέβουν διάφορα είδη φαγητού. Με την επέμβαση μελών της Αστυνομίας, έγινε κατορθωτή η ανακοπή των τριών προσώπων. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για έναν 18χρονο και δύο ανήλικους.

Ο 18χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα τσαντάκι που περιείχε δύο σακουλάκια με ποσότητα κάνναβης βάρους έξι γραμμαρίων περίπου. Στη συνέχεια, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος, ενώ οι δύο ανήλικοι παραδόθηκαν στους γονείς τους και αναμένεται να ανακριθούν αργότερα σύμφωνα με τον Περί Παίδων Νόμου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πολεμιδιών και η ΥΚΑΝ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE