ΕΛΛΑΔΑ

«Έχει πολύ μακρύ δρόμο μπροστά της» - Ο «Γολγοθάς» της φοιτήτριας που επέβαινε στο δεύτερο βαγόνι

«Έχει πολύ μακρύ δρόμο μπροστά της» - Ο «Γολγοθάς» της φοιτήτριας που επέβαινε στο δεύτερο βαγόνι

Η Mατούλα Σκαλτσά είναι καθηγήτρια της τραυματισμένης Ανυσία Λιούρη. Η νεαρή κοπέλα είναι φοιτήτρια στο ΑΠΘ, και βρίσκεται διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, καθώς είναι πολυτραυματίας, λόγω της σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.

«Έχει πολύ μακρύ δρόμο μπροστά της»

Αρχικά η κα Σκαλτσά μίλησε για την κατάσταση της υγείας της νεαρής κοπέλας: «Έχει πολύ μακρύ δρόμο μπροστά της, έκανε την πρώτη εγχείρηση. Έχει πολλαπλά εγκαύματα».

Η κοπέλα καθόταν στο δεύτερο βαγόνι και πετάχτηκε έξω.

 

 

Όπως περιέγραψε η κα. Σκαλτσά: «Έχει και πολλαπλά κατάγματα στην σπονδυλική στήλη, αλλά δεν έχει πειραχτεί ο νωτιαίος μυελός της. Είναι ακόμα σε καταστολή. Αλλά έχει ακόμη δρόμο μπροστά της, έχει πολύ δρόμο.

«Είναι στο Παπανικολάου, την έχουν φέρει στη Μονάδα Εγκαυμάτων, επειδή είχε εγκαύματα τρίτου βαθμού».

«Εξαιρετική φοιτήτρια»

Αναφορικά με την Ανύσια είπε η καθηγήτρια: «Ήταν πάρα πολύ καλή φοιτήτρια, εξαιρετική φοιτήτρια. Προσεκτική, σκεπτόμενη, σοβαρή πραγματικά παρά πολύ καλό παιδί».

Στην συνέχεια, τόνισε η καθηγήτρια ότι πολύ ήταν οι άνθρωποι που κινητοποιήθηκαν στο αίτημα της αιμοδοσίας και από το γραφείο και από το μεταπτυχιακό τμήμα και ανέφερε ότι όλοι είναι συγκλονισμένοι με το περιστατικό.

Σχετικά με τα νέα της υγείας της νεαρής κοπέλας η καθηγήτρια επικοινωνεί με την θεία της και σημείωσε ότι είναι πολύ σημαντικό να μπορέσει να βγει από την μηχανική υποστήριξη η Ανυσία και να «συνδεθεί» με το κόσμο.

Πηγή: in.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top